Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
pomoc prawna - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: pomoc prawna (/Temat-pomoc-prawna-125716)

pomoc prawna - matii1111 - 16-12-2015 16:01

witam znajde gdzies w internecie darmowego prawnika, mam problem dostalem e mail od pewnej firmy , firmy której sprzedawalem na lewo materiały nie dostępne w internecie przez co lamalem prawa autorkie i czerpalem z tego hajs i przyczyepili sie o to , niby mam usunąć ale chce wiedziec jakie moge miec tego konsekwencje jak nie usune Big Grin (chodzi o ogloszenia , forum , bloga i konto na chomikuj)

RE: pomoc prawna - radek0389 - 16-12-2015 16:45

Jeśli tak jak piszesz, łamałeś prawa autorskie i nadal zamierzasz je łamać, to raczej żaden prawnik Ci nie pomoże. Wszystko zależy od firmy, do której owe prawa należą, jeśli będzie zdeterminowana aby cię udupić, to mają wszystko po swojej stronie. Ja bym niedozwolone treści usunął.

RE: pomoc prawna - twardy - 16-12-2015 17:29

Przestepca i jeszcze do tego darmowego prawnika szuka? Wstydu bys lepiej poszukal Smile

RE: pomoc prawna - Majka - 16-12-2015 17:32

Temat nie ma sensu. Uważam za wyczerpany!

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.