[Nieaktualne]BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: [Nieaktualne]BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta (/Temat-Nieaktualne-BF2-Rank-Mod-na-serwerze-Ankieta-12571) |
[Nieaktualne]BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Marello - 27-08-2010 16:58 Jak zapewne wiecie nasz serwer jest [FFA] (Free For All) Od jakiś dwóch tygodni jest dodany mod BF2, jednak nie w swojej pełnej okazałości, włączone są tylko rangi które naliczają dotychczas zdobyte fragi i przypisują nam do nich rangę np. Szeregowy, Kapral, Starszy Sierżant itp, itd I teraz moje pytanie brzmi czy chcecie żeby na serwerze został włączony BF2 Rank Mod z odznakami (w całości) Tutaj krótki opis: Cytat:Jest to system rang znany z popularnej gry Battlefield 2 Proszę o w miarę rozbudowane posty chce wiedzieć co uważacie na ten temat Tutaj macie odznaki, co ,za co i po co Odznaka za walkę nożem * Podstawowy Wymagania: - 2 Zabicia Nożem w 1 Rundzie * Weteran Wymagania: - 50 Zabić nożem * Expert Wymagania: - 100 Zabić nożem - 3 Zabicia Nożem w obecnej Rundzie - 1 Hs Nożem w ob. Rundzie Odznaka za walkę pistoletem * Podstawowy Wymagania: - 3 Zabicia Pist. w 1 Rundzie * Weteran Wymagania: - 100 Zabić Pist. * Expert Wymagania: - 200 Zabić Pistoletem - 4 Zabicia Pistoletem w ob. Rundzie - 2 HS Pistoletem w ob. Rundzie Odznaka za walkę bronią szturmową * Podstawowy Wymagania: - 4 Zabicia w ob. Rundzie * Weteran Wymagania: - Celność > 25% * Expert Wymagania: - 5 Zabić w ob. rundzie - 3 HS w ob. Rundzie - 2000 Zabić Odznaka za walkę bronią snajperska * Podstawowy Wymagania: - 3 Zabicia snajperka w obecnej rundzie * Weteran Wymagania: - 100 Zabić snajperka * Expert Wymagania: - 200 Zabić snajperka - 4 Zabicia snajperka w obecnej rundzie - 1 HS snajperka w obecnej rundzie Odznaka za walkę bronią wsparcia *Podstawowy Wymagania: - 2 Zabicia M249 w obecnej rundzie * Weteran Wymagania: - 100 Zabic z M249 * Expert Wymagania: - 200 Zabić z M249 - 4 Zabicia M249 w obecnej rundzie - 1 HS z M249 w obecnej rundzie Odznaka za walkę bronią wybuchowa * Podstawowy Wymagania: - 30 Zabić Granatem * Weteran Wymagania: - 100 Zabić Granatem * Expert Wymagania: - 200 Zabić Granatem Odznaka za walkę Shotgunami * Podstawowy Wymagania: - 3 Zabicia Shotgunem w obecnej rundzie * Veteran Wymagania: - 100 Zabić Shotgunem * Expert Wymagania: - 200 Zabić Shotgunem - 4 Zabicia Shotgunem w obecnej rundzie - 1 HS Shotgunem w obecnej rundzie Odznaka za walkę SMG * Podstawowy Wymagania: - 3 Zabicia z SMG w obecnej rundzie * Weteran Wymagania: - 100 Zabić z SMG * Expert Wymagania: - 200 Zabić z SMG - 4 Zabicia z SMG w obecnej rundzie - 1 HS z SMG w obecnej rundzie Medale Wymagania: - Zdobądź 3. miejsce w ilości fragów na mapie Wymagania: - Zdobądź 2. miejsce w ilości fragów na mapie Wymagania: - Zdobądź największą ilość fragów na mapie RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Satan - 27-08-2010 17:02 Ja jestem na NIE !!!1 Bo mi się to nie podoba. Bo jak będę chciał pograć na BF2 to pójdę na serwer z wgranym modem. A pozatym bo tak !!!! RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - DDK - 27-08-2010 17:03 Jestem na nie. Jestem tego samego zdania co Satan. RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Lukisss - 27-08-2010 17:03 Mam takie samo zdanie co Satan RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - omencs - 27-08-2010 17:03 Zaznaczyłem nie bo najpierw odpowiedziałem, a potem przeczytałem, ale jak ma już być to zależy jakie bonusy bo jak będą znowu jakieś zeusy że przez ściany można przechodzić to NIE RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Marello - 27-08-2010 17:05 Omencs chyba nie wiesz co zaznaczyłeś przeczytaj co to BF2 Rank mod a co to /ruletka P.S 1 września ruletka - delete RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - paskur - 27-08-2010 17:08 jestem na nie poniewaz iz jak chcecie to kupcie 2 serwer i tam dajcie tego moda, nie lubie go poniewaz dostaje sie hp wiecej na poczatku rundy i wkurza mnie jak ktos nie pada od banki RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - ~fataL - 27-08-2010 17:09 Jestem Na Tak Pnieważ osoby dobrę bedą miały np experta a lamy veterana Tak Tak i jeszcze RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Zythus - 27-08-2010 17:43 Na tak, grałem na wielu serwerach i bf2 jest spoko RE: BF2 Rank Mod na serwerze ? Ankieta - Admin - 27-08-2010 18:11 ja sie nie znam, wedlug mnie bylo by ok ale widze ze wiekszosci z Was sie nie podoba wiec zaznacze "brak zdania" |