Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem Google indeksuje tagi jako archiwum - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358)
+--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360)
+--- Wątek: Problem Google indeksuje tagi jako archiwum (/Temat-Problem-Google-indeksuje-tagi-jako-archiwum-125637)

Problem Google indeksuje tagi jako archiwum - Shiva404 - 14-12-2015 23:19

Witam, mam taki problem z blogiem, który stoi na wykupionej domenie oraz hostingu. Tworzę post. Po czasie google indeksuje tagi jako "archiwum". Jak to zrobić, aby google nie indeksowało tagów i archiwum? Tak się dzieje z każdym postem co jest strasznie irytujące gdyż za każdym razem te archiwum ma wyższą pozycję niż sam post.

Słowo kluczowe The Sims 3, google nie wiem dlaczego zindeksowało tag plemiona?, a samego postu nie ma na żadnych stronach tylko te cholerne archiwum.

[Obrazek: wtfpng_sxahwxp.png]

W ustawieniach Yoast Soe jest zaznaczone "no index follow" w zakładce archiwum oraz inne.

EDIT:

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. Wina leży najprawdopodobniej w motywie/szablonie.

RE: Problem Google indeksuje tagi jako archiwum - sylwu - 19-12-2015 17:56

Kolego sprawdź sobie w ustawieniach yoasta zakładkę Tytuły i Metatagi i pousuwaj słowo Archiwum w odpowiednich tagach. nie wiem czemu tak dodaje, możliwe że to zależy od szablonu.