Co oznacza ten znak ... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co oznacza ten znak ... (/Temat-Co-oznacza-ten-znak-125538) |
Co oznacza ten znak ... - full2000 - 13-12-2015 00:53 Muszę znać alternatywne znaczenie tego znaku, tylko proszę nie pytajcie po co i dlaczego, po prostu jest mi to potrzebne Tak wiem, jest to wykrzyknik ale chodzi tutaj o inne znaczenia... nie jest to znaczek odnoszący się do czegoś konkretnego tylko bardziej chodzi o ogólne zastosowanie poza tekstem czy też wyrażaniem emocji Wasze pomysły wynagrodzę plusami!, pozdrawiam RE: Co oznacza ten znak ... - kondekon12 - 13-12-2015 01:00 Bardziej widze to jako znak 'informacja' RE: Co oznacza ten znak ... - rachman - 13-12-2015 04:22 "i" zazwyczaj używa się jak kolega wspomniał w celu zaznaczenia informacji. W książkach, w necie, właściwie wszędzie ma takie znaczenie. Innego nie znam póki co RE: Co oznacza ten znak ... - zet01 - 13-12-2015 10:02 ilustracja, instrukcja - wszystko co na "i" (wytlumacz w legendzie ) RE: Co oznacza ten znak ... - full2000 - 13-12-2015 14:15 Dzięki chłopaki za pomoc (plusy rozdane) aczkolwiek wcześniej sam sobie poradziłem Temat do usunięcia. Co oznacza ten znak ... - Majka - 13-12-2015 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |