![]() |
Twoje miejsce pracy w domu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Twoje miejsce pracy w domu (/Temat-Twoje-miejsce-pracy-w-domu-125537) |
Twoje miejsce pracy w domu - full2000 - 13-12-2015 00:37 Edit: UWAGA - Dodałem ankietę jeszcze raz, poprzednia zniknęła, prawdopodobnie miałem coś źle ustawione. Bardzo proszę tych użytkowników którzy głosowali o zagłosowanie jeszcze raz. Z góry dzięki, pozdrawiam Witajcie, chcę założyć topic w którym pokazywalibyśmy zdjęcia naszych miejsc pracy w domu, czyli te przy których zarabiamy "eternetowe hajzy". Najczęściej byłyby to zdj. biurek, no chyba że ktoś inaczej zorganizował miejsce swojej codziennej pracy przy kompie (i właśnie o to tutaj mi chodzi moi drodzy - żeby móc się ZAINSPIROWAĆ kimś lepszym). Oczywiście zdaję sobie sprawę że nie wszyscy są minimalistami i mogłyby się pojawiać foty "zawalonych" biurek ale takie też możemy wstawiać dla BEKI ;p Aczkolwiek do czego ja zmierzam... mam pytanie czy wdlg. Was byłoby w ogóle zainteresowanie takim wątkiem, czy użytkownikom chciało by się fotografować swoje biurko a następnie pokazać je reszcie forum? I tutaj moi drodzy proszę Was o głosowanie w prostej ankiecie w tym temacie. A może taki temat już wcześniej był? Jeżeli tak - proszę o link ![]() Zdaję sobie sprawę że prościej byłoby od razu założyć taki temat a opinia jest jak srac**a i każdy ma inną, mimo wszystko wolę zobaczyć co na ten temat sądzą inni użytkownicy, bo moim zdaniem można by się fajnie wzajemnie inspirować takimi fotami ![]() Proszę zbytnio nie spinać że wstawiam taki głupawy temat ponieważ jest to dział offtop. Jeszcze raz proszę o głosowanie. Wybieracie opcję TAK - jeżeli uważacie że zainteresowanie moim pomysłem by było. Wybieracie opcję NIE - jeżeli uważacie odwrotnie do powyższego. Może być ciekawie ![]() Pozdrawiam serdecznie RE: Twoje miejsce pracy w domu - full2000 - 13-12-2015 14:21 UWAGA - Dodałem ankietę jeszcze raz, poprzednia zniknęła, prawdopodobnie miałem coś źle ustawione. Bardzo proszę tych użytkowników którzy głosowali o zagłosowanie jeszcze raz. Z góry dzięki, pozdrawiam RE: Twoje miejsce pracy w domu - full2000 - 14-12-2015 22:19 Edit: 13:3 na korzyść TAK, i założę taki temat ![]() Jakoś na dniach założę temat ![]() Twoje miejsce pracy w domu - Hybrid1990 - 05-10-2020 09:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |