Nieograniczona ilość kont FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nieograniczona ilość kont FB (/Temat-Nieograniczona-ilosc-kont-FB-125520) |
Nieograniczona ilość kont FB - thcallday - 12-12-2015 16:23 Hej, mogę mieć po 30-60 nowych kont na FB każdego dnia (prawie od ręki) ale nie mam pomysłu jak wykorzystać ich potencjał, spam na grupach raczej odpada (chciałbym wykorzystywać je pod sub-sms) Jeśli ktoś byłby chętny do współpracy, ma jakieś pomysły zapraszam na GG 34650262 na pewno skorzystają obydwie strony Może moja ilość postów nie 'zachęca', jednak z reguły tylko czytam fora, nie wypowiadam się. Nieograniczona ilość kont FB - piotrekprorok - 12-12-2015 16:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |