Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja (/Temat-Inwestycja-125383)

Inwestycja - raluh - 09-12-2015 14:50

Witam, gdzie najlepiej aktualnie zainwestować pieniądze ~300 zł, jaki serwis polecacie tak aby zarobić nieco grosza w niewielkiej obawie przed utratą pieniędzy. Rozumiem, że każdy serwis może upaść w każdej chwili, jednak chciałbym poznać wasze zdanie na temat serwisów oraz gdzie warto inwestować, jeżeli mnie przekonasz do serwisu zarejestruje sie z refflinka.

RE: Inwestycja - Waldes93 - 09-12-2015 15:11

Z taka kwota zainwestuj w hosting i domene. Na forum jest skrypt ppi. Wrzucaj zdjęcia filmów i opisy i promuj stronę. Oczywiście najlepiej pod USA. W cinstaller 2$ za instalacje z USA.

RE: Inwestycja - radek0389 - 09-12-2015 18:42

Zawsze w takich pytaniach powinna być zawarta informacja, jaki % zysku uznasz za satysfakcjonujący. Jeśli chcesz z 300 zł, zrobić w miesiąc 600 zł (100% zysku), to powinieneś w swojej wypowiedzi skreślić "w niewielkiej obawie przed utratą pieniędzy". Co innego jeśli chcesz zarobić 5% w skali roku. Chyba łatwiej wskazać komuś propozycję działania, jeśli znamy oczekiwania?

RE: Inwestycja - MaLiN - 16-12-2015 01:22

Możesz np. spróbować opcji binarnych na IQoption, gdzie minimum to 10USD. Opinie o nich mam neutralne, ale jak chcesz przekonaj się sam - reflink do rejestracji

RE: Inwestycja - avrice - 17-12-2015 10:54

Bądź wybrać najbezpieczniejszy na ten moment HYIP TraficMonsoon, które daje Ci 10% zwrotu w ciągu 55 dni. Funkcjonuje on dość długo i w albumie masz bardzo dużą ilość wypłat z tego serwisu. Z resztą na PW dostaniesz wiele zaproszeń od innych użytkowników by dołączyć do tego programu.

Sam byłem sceptycznie nastawiony wobec tego programu, ale postanowiłem spróbować i wszedłem za 600pln.

Refa nie daję, jak chcesz więcej info to wal na PW.

Inwestycja - surfer0700 - 17-12-2015 14:03

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.