Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Promowanie strony z filmami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Promowanie strony z filmami (/Temat-Promowanie-strony-z-filmami-125360)

Promowanie strony z filmami - dm11211 - 08-12-2015 21:26

Witam, od niedawna prowadzę stronę z filmami z płatnościami sub/premium sms. Gdzie promować taką stronę? Czy narzędzie no hands seo pomorze w promowaniu?

RE: Promowanie strony z filmami - Karewer - 09-12-2015 11:59

(08-12-2015 21:26)dm11211 napisał(a):  Witam, od niedawna prowadzę stronę z filmami z płatnościami sub/premium sms. Gdzie promować taką stronę? Czy narzędzie no hands seo pomorze w promowaniu?

Narzędzia SEO na pewno pomogą, ale z pewnością nie pomoże Ci w uwiarygodnieniu strony, Twoja naganna ortografia. Bardziej polecałbym wtyczkę Yoast SEO lub All In On Seo Pack. Zapoznaj się najpierw z podstawami optymalizacji, bo na jednej wtyczce i z taką wiedzą o SEO, to Ty daleko nie zajedziesz w tej branży, a już nie na pewno nie przebijesz się, ani nie wyróżnisz na tle konkurencji. Gdzie promować? W internecie facepalm. Jeśli nie wiesz gdzie promować taka stronę, to proponuje Ci żebyś odpuścił, a zaoszczędzisz swój czas w ten sposób.

RE: Promowanie strony z filmami - dm11211 - 09-12-2015 16:12

(09-12-2015 11:59)Karewer napisał(a):  
(08-12-2015 21:26)dm11211 napisał(a):  Witam, od niedawna prowadzę stronę z filmami z płatnościami sub/premium sms. Gdzie promować taką stronę? Czy narzędzie no hands seo pomorze w promowaniu?

Narzędzia SEO na pewno pomogą, ale z pewnością nie pomoże Ci w uwiarygodnieniu strony, Twoja naganna ortografia. Bardziej polecałbym wtyczkę Yoast SEO lub All In On Seo Pack. Zapoznaj się najpierw z podstawami optymalizacji, bo na jednej wtyczce i z taką wiedzą o SEO, to Ty daleko nie zajedziesz w tej branży, a już nie na pewno nie przebijesz się, ani nie wyróżnisz na tle konkurencji. Gdzie promować? W internecie facepalm. Jeśli nie wiesz gdzie promować taka stronę, to proponuje Ci żebyś odpuścił, a zaoszczędzisz swój czas w ten sposób.

Dzięki za twoją opinię (Problemów z ortografią nie mam, pisałem dosyć późno, zmęczenie i w ogóle ), może źle się wyraziłem, mówiąc Gdzie promować, chodziło mi w jaki sposób, czy spam, czy umiarkowane wstawianie linków. Wtyczkę Yoast SEO mam zainstalowaną, przy większości mam zielone kółeczka, strona też jest chyba dosyć z optymalizowana. W Google Page Speed pokazuje w trybie desktopowym 87/100, a w mobilny trochę gorzej bo 70/100.Bez większego rozesłania linków mam średnio 40-50 wizyt dziennie(wiem jest to bardzo słabo).