Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Reflinki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Reflinki (/Temat-Reflinki-125356)

Reflinki - Mazur10 - 08-12-2015 20:15

Witam jakie strony polecacie z reflinkami i wypłaty na PP ? I żeby nie trzeba było podawać tam konta yt, jedynie mam jakiś fp 1k like. Polecacie coś ?

RE: Reflinki - xRevolution - 08-12-2015 20:18

Gameflow.pl, ale nie pamietam jak tam z akceptacja

RE: Reflinki - Zawadson - 08-12-2015 20:36

Oczywiście g2a lub Kinguin. Smile

RE: Reflinki - Mazur10 - 10-12-2015 16:11

ref

RE: Reflinki - dariuszxdd - 10-12-2015 16:17

Jeżeli będziesz dobrze promował to polecam TrafficMonsoon
lub AIOP .

Z czasem możesz mieć świetny 100% pasywny zarobek.

Jak masz pytania, pisz PW.

Pozdrawiam

RE: Reflinki - pointsmaster - 11-12-2015 12:47

g2a, zachecam do zapoznania sie z poradnikiem z sygnaturki Smile

RE: Reflinki - MrocznyKILL - 12-12-2015 18:10

Skoro polecacie serwisy typy TM to i ja polecę coś alternatywnego Wink Raczej Ci co mnie kojarzą nie będą zdziwi tym co zaproponujeTongue Czyli serwis z mojej sygny. Jak masz pomysł na sporą ilość ref możesz osiągnąć zarobek pasywny np. na poziomie jaki widać w mojej sygnaturze (wbrew pozorom nie ma tego wiele bo długo zbierane no ale pieniążki zdobyte w dużej mierze pasywnie zawsze mocniej cieszą Smile ).

RE: Reflinki - experimental - 13-12-2015 20:23

(08-12-2015 20:18)xRevolution napisał(a):  Gameflow.pl, ale nie pamietam jak tam z akceptacja

Wystarczy zwykły blog pod gry, może być nawet na blogspocie

RE: Reflinki - mateusz2045 - 13-12-2015 20:54

Niestety tak na gameflow nie przyjmą Wink

RE: Reflinki - adik7276 - 15-12-2015 22:47

Ja bardziej bym polecił z tych mniej oklepanych na których można łatwo zyskać. TM lub EPN (program partnerski platformy sprzedażowej) Co do tej drugiej to łatwo mozna zarobić, w ciagu dnia wrzucasz pare linkow bez spamu dosłownie co zajmuje 10 minut, u mnie od 0- 20 dolarów na dzień zależy czy chce mi sie szukac jakichs fajnych rzeczy. Często jest tak że jedną rzecz rozrzucisz w odpowiednich miejscach i 20 dolców wpadnie. Żaden to fejk tylko promowanie produktów na które ludzie rzucaja sie jak na mięso tylko trzeba w odpowiednim miejscu promować Big Grin

Zainteresowanych chętnie poprowadzę, za rejestracje z reflinka pokaze gdzie i jak promować Smile U mnie w pół miesiaca 100 dolców wiec ładnie. Co prawda jest to zagraniczna platforma dlatego na pierwszą wypłate troche sie czeka bo wiadomo że paczki długo wędrują ale gdy pracujesz systematycznie to po jakims czasie masz juz comiesięczną wypłate. Bo dzisiaj dostaniesz wypłate sprzed dwoch miesiecy a za miesiąc dostaniesz sprzed miesiaca i pozniej to już taki comiesięczny zysk.

Co do pozostałych to myślę że programy partnerskie banków i innych tego typu są za bardzo oklepane już.