Usunięty plik AppData w folderze użytkownika pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Usunięty plik AppData w folderze użytkownika pomoc (/Temat-Usuniety-plik-AppData-w-folderze-uzytkownika-pomoc-125340) |
Usunięty plik AppData w folderze użytkownika pomoc - mikolaj90 - 08-12-2015 16:43 Siema Wchodząc na dysk C -> użytkownicy -> folder Jacek (nazwa mojego konta) usunąłem folder AppData i teraz nic nie działa... W sensie, że nawet w eksplorator plików nie mogę wejść bo to wszystko się pousuwało... Mogę to jakoś przywrócić ? Przywrócić system do poprzedniego dnia ? Korzystam z systemu windows 8.1. Teraz z konta Jacek przelogowałem się na konto Gość i tutaj wszystko śmiga ale jeśli da się przywrócić ten folder AppData do użytkownika Jacek będzie super ! RE: Usunięty plik AppData w folderze użytkownika pomoc - WinchesteR - 08-12-2015 17:34 sprobuj odzyskac tyle ile sie da wykopać , tu masz programy : - Recuva - Recover My Files v5 lub inne... albo , sprawdz to : Cytat: Manually recreate the deleted folder. albo... zrób przywracanie systemu albo... skopiuj appdata z gościa do admina ( pamietajac o zmienie nazwy usera ) wiecej nie mam pomysłów. |