Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption (/Temat-Podsumowanie-SHOP-Wallpaper-Redemption-12532) Strony: 1 2 |
Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Bolt - 26-08-2010 23:13 Dziś o godz. 22:50 rozpoczął się SHOP&Wallpaper redemption. LRC jak i zarówno nasz forumowy powiadamiacz GG zadziałały perfekcyjnie. Lockerz zaliczyło niestety faila jeszcze przed restockiem, podając regulamin sprzed miesiąca... Trzymali nas w napięciu do ostatnich momentów, restock został uruchomiony dopiero po jakiś 2 minutach od zamknięcia redeem... Część użytkowników mimo iż zakupiła tapetę nie miała dostępu do restocku. Co do samego uzupełnienia - boty, boty i jeszcze raz boty. Forumowa recepta "na taskera" okazała się wielkim sukcesem, był bardzo pomocny w zdobyciu nagród. Wielu Naszych użytkowników, zgarnęło dolarki na paypal, prawdopodobnie wygranych paypali było więcej niż podczas shopowych rozdań Na teamspeaku i forum na restock oczekiwało setki użytkowników nagrody, które uzyskali można przejrzeć tutaj : http://zarabiam.com/showthread.php?tid=12529 . Zapraszamy do komentarzy, opiszcie swoje odczucia Pozdrawiamy Admin & Bolt RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Admin - 26-08-2010 23:24 Pragniemy również pogratulować wszystkim zwycięzcom ! RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Daminn - 27-08-2010 00:37 Również gratuluję;] Ja odmówiłem sobie tapetki więc nie brałem udziału RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Synkretysta - 27-08-2010 06:01 Było zbyt mało czasu na odczytanie regulaminu - w zwiazku z tym ludziska brali kwity, które zostaną ze wzgledu na lokalizacje - skasowane RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - BartuS - 27-08-2010 08:34 Dlaczego skasowane ? RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - MotorniczyTramwaju - 27-08-2010 09:20 No niestety to juz nie to co zwykle Shopowe restocki. Co najdziwniejsze gsy wszedlem w elektronike nie było zwyklego Macbooka. Byly tylko Pro i Air. Dosc dlugo utrzymywaly sie touche wiec gdyby ktos od razu je zamawial to by zdobyl. PayPale znikaly bardzo szybko wiec wielu uzytkownikow nie moglo sobie wziac na pocieszenie nawet 25$. No coz, pozostaje czekac co wymysli Kathy z tymi restockami 24/7 co pisala na twitterze. Sorry ze bez polskich znakow ten post, ale pisze z iPada. RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Lubelak - 27-08-2010 09:21 technicznie bardzo dobry ale to miał być shopowy ?! fuuuu RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Miu - 27-08-2010 09:43 motorniczy wbiłem przy początku restocku,nie było toucha 64 więc zamawiałem 32 i mnie wywaliło,jak wróciłem an elektro to juz ich nie było...oraz połowy iPodów Nano... RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - Monster - 27-08-2010 09:54 Restock taki sam jak generalny nagrody rozeszły się w mgnieniu oka. Jako iż to był shopowy myślałem że bedzie lepiej i sie mylilem. RE: Podsumowanie SHOP&Wallpaper Redemption - rafti - 27-08-2010 17:11 (27-08-2010 09:54)Monster napisał(a): Restock taki sam jak generalny nagrody rozeszły się w mgnieniu oka. Jako iż to był shopowy myślałem że bedzie lepiej i sie mylilem. no nie do konca taki sam jak generalny bo przynajmiej lagow nie bylo... |