Problem z dyskiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Problem z dyskiem (/Temat-Problem-z-dyskiem-125289) |
Problem z dyskiem - TeYroXOfficial - 07-12-2015 17:34 Siemka, od kilku dni mam mały problem z dyskiem, w sumie zauważyłem to przypadkiem gdy Steam przestał mi pobierać/aktualizować gry. Nie mogę w żaden sposób usunąć pliku, wgrać, zainstalować jakiego kolwiek programu na niego. Po prostu brak takiej opcji : Przy próbie przeniesienia plików : Aktualnie szukam rozwiązania, jeżeli mi się uda to opiszę jak rozwiązałem i poproszę o zamknięcie RE: Problem z dyskiem - gronekxd - 07-12-2015 17:41 Uruchamiałeś chkdsk ? RE: Problem z dyskiem - TeYroXOfficial - 07-12-2015 17:45 @[gronekxd] Oczywiście, w pierwszej kolejności. Wskazuje że dysk jest czysty, mimo to nadal problem występuje. RE: Problem z dyskiem - gronekxd - 07-12-2015 17:56 robiłeś to tą komendą: chkdsk x: /f /r ? Gdzie x, to partycja z systemem RE: Problem z dyskiem - WinchesteR - 07-12-2015 18:15 To nie jest wina dysku... RE: Problem z dyskiem - TeYroXOfficial - 07-12-2015 18:21 @[gronekxd] Tak, również to robiłem. @[WinchesteR] A czego? Proszę o wytłumaczenie, a nie bezsensowne nabijanie postów. Temat można zamknąć, zadecydowałem że zrobię formata tego dysku, po formacie śmiga jak ta lala. Możliwe że pomogłoby grzebanie w HEX'ach ale zanim załadował mi cały dysk to nie doczekałbym się kolejnego roku Problem z dyskiem - MaLiN - 07-12-2015 18:37 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |