Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co to znowu ma być ? Fejs - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Co to znowu ma być ? Fejs (/Temat-Co-to-znowu-ma-byc-Fejs-125273)

Co to znowu ma być ? Fejs - armada23 - 07-12-2015 14:06

Wchodzę rano na konto wszystko ok , loguje się teraz i taki napis
[Obrazek: bbbbbb.jpg]

Ani nie spamowałem , ani nie dodawałem konta do grup, ani ogólnie nic nie robiłem nawet nie zapraszałem znajomych , jeśli już to oni mnie. Na konto logowałem się średnio 3 razy dziennie i co ban ? bez żadnej weryfikacji ani niczego ? Pierwszy raz takie coś widze

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - aero2 - 07-12-2015 14:09

Zapewne logowałeś się na to konto z IP, którym logowałeś się też na inne konta którymi spamiłeś.

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - armada23 - 07-12-2015 14:14

No racja , nie zawsze zmieniam ip przecież mają tyle milionów kont i akurat by to widzieli ze 3 cyferki są takie same ? Nigdy takiego czegoś nie miałem

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - Waldes93 - 07-12-2015 14:27

Ich system automatycznie to wylapuje zapewne i banWink facebook to ogromna firma więc mają sporo kasy i mogą pozwolić sobie na najlepszych programistów na świecie więc będzie jeszcze gorzej; )

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - kukiz87 - 07-12-2015 20:15

Nie dokońca się zgodze , pracowałem na Fb od marca do czerwca , do kiedy działał viral na jednym ip jechałem , miałem setki kont , może nawet tysiące i miałem blokady fejk kont , dezaktywowane też miewałem jednak nigdy moim 2 prywatnym kontom nic się nie stało , ani kilku kontom fejk na którym stoją fanpagi a nie spamowałem na nich też, nic się nie stało , nie czysciłem ciasteczek ani nic jedno ip , jechałem na żywioł. Teraz z ciekawości odpaliłem sobie Fb i spamuje od połowy dnia na koncie na którym nie mam nawet nr tel potwierdzonego i działa cały czas Wink może z 50 grup już przejechałem i działa

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - jarekxD - 07-12-2015 20:21

A ja się zgodzę Smile Nie spamowałem od około miecha (tzn. w ogole nie spamuje, pracuje w inny sposób) i patrze dziś dwa najstarsze konta, rok stażu każde, i dwa usunięte. Najbardziej boli fakt, że miałem dziś wstawić link do postu z konkursem, który miał zasięg 1 miliona....

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - armada23 - 07-12-2015 20:22

Czyli wymyślili jakiś nowy sposób weryfikacji? Dodam że na tym samym ip logowałem się na inne konto i bana nie ma dziwne. .

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - szpilmen - 07-12-2015 20:36

Pamiętaj aby nigdy nie logować się na drugie konto z linku który zostaje po wylogowaniu. Zawsze z głównej domeny.

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - szczesny - 07-12-2015 20:42

Fejs dziala na zasadzie algorytmow wiec wylapuje te samo ip z automatu

RE: Co to znowu ma być ? Fejs - armada23 - 07-12-2015 20:43

Ja głównie z tel wchodzę , ale po każdym zamknięciu przeglądarki automatycznie wszystko usuwa i na nowo wpisuje fb , dlatego to dziwne ze mnie wylapalo chociaż możliwe ze zgłosili konto albo coś ....ale dlaczego jak ja zgłaszam jakiegoś pajaca co wygląda jak nie wypal i mi wysyła zdjęcia to nie blokują ? ?