![]() |
Jak zarabiac na androidzie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiac na androidzie? (/Temat-Jak-zarabiac-na-androidzie-125239) |
Jak zarabiac na androidzie? - hubertb9 - 06-12-2015 17:42 Witam wszystkich. Chcialbym zaczac zarabiac ale niestety nie mam dostepu do komputera mam tylko telefon z dostepem do internetu. Chcialbym jakos dorobic przez internet. Nie licze na jakies kolosalne pieniadze. Wystarczylo by pare dolarow ![]() Podsuncie jakies pomysly Za pomoc moge zarejestrowac sie z refow Pozdrawiam. RE: Jak zarabiac na androidzie? - boczoo123 - 06-12-2015 21:08 Za wiele to nie znam sposobów, ale gra w google play link do gry gralem kiedyś w podobną (tylko skakało sie kurczakiem) duzych kokosów nie było, ale nawet lubie takie gry to i wpadlo coś btc i się troszke pograło kiedyś słyszałem o "cash pirate" też na androida, wystarczyło pobrać gierke lub program i np uruchomić na 5 minut i też jakieś centy się dostawało. RE: Jak zarabiac na androidzie? - DT82 - 06-12-2015 21:26 Ja czasem korzystam na androidzie z BitMaker. Co 30 minut można mieć 500 satoshi. Jeśli wpiszesz mój kod WE3JFW to oboje dostaniemy dodatkowo po 2500 satoshi ![]() RE: Jak zarabiac na androidzie? - Zaperr44 - 06-12-2015 21:55 CashPirate ściągasz apki,dostajesz coinsy i wymieniasz je na hajs Ja przez 2 tyg uzbierałem 5$ ,lepszy rydz niż nic ![]() RE: Jak zarabiac na androidzie? - Dany_02 - 06-12-2015 22:25 Również polecam CashPirate ![]() Wpisując kod PLZUVC przy rejestracji dostajesz 500 coinsow, wypłaty od 2500 coinsów na paypal co daje 2,5$, można uzbierać w kilka dni a nawet szybciej. Istnieje wiele zadań/programów/gier do pobrania, niektóre aplikacje które pobieramy za coinsy są nawet przydatne np pyszne.pl ![]() ![]() RE: Jak zarabiac na androidzie? - jalokim6 - 07-12-2015 19:45 równierz polecam CashPirate ![]() kolejna aplikacja to WHAFF w której logujemy sie przez fb i robimy zadanie w którym chodzi zazwyczaj o ściągnięcie aplikacji i codzienne włączenie na określony czas kod :CJ87792 (za który dostajmy po 0,30$ RE: Jak zarabiac na androidzie? - Betdnia.pl - 07-12-2015 20:11 Grać w jakaś gre globalna a pozniej ja sprzedac ![]() Jak zarabiac na androidzie? - surfer0700 - 17-12-2015 14:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |