Problem z dodaniem strony FB do addmefast - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Problem z dodaniem strony FB do addmefast (/Temat-Problem-z-dodaniem-strony-FB-do-addmefast-125219) |
Problem z dodaniem strony FB do addmefast - WuJeKuBa - 06-12-2015 12:20 Witam! Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie, będę wdzięczny! Nie wiedziałem gdzie napisać. Problem taki jaki w temacie, wyskakuje mi taki błąd: Nie wiem o co chodzi :/ Proszę o pomoc! RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - pies333 - 06-12-2015 13:55 źle adres skopiowałeś może albo coś. tłumacz sobie to co masz po angielsku w tłumaczu. ja mam problem z dodanie followers na addmefast. kopiuje link do profili i mam błąd. a kopiuje poprawnie wszystko RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - PaidMoney - 06-12-2015 14:04 Sprubujcie w innym serwisie np Like4like, likesplanet Powinno pomóc, addmefast ma dużo błędów RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - WuJeKuBa - 06-12-2015 14:13 (06-12-2015 14:04)PaidMoney napisał(a): Sprubujcie w innym serwisie np Tylko, że mam 10 tyś. punktów nabite botem.. Więc tu jest ten problem, bo musiał bym w nowym serwisie od nowa nabijać :/ A link na pewno jest dobrze skopiowany i wszystko poprawnie RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - Money. - 06-12-2015 14:16 Mam taki błąd jak mam 0 lajków na fp. Nabije 1 i śmiga. RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - PaidMoney - 06-12-2015 14:23 Jak nie zadziała lajk To spróbuj przez inny serwis Sprawdzisz czy problem leży po stronie facebooka czy serwisu RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - Driver - 06-12-2015 14:24 Mi też nie działa od wczoraj addmefast, a nigdy problemów nie miałem RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - lukaswu - 06-12-2015 14:30 Właśnie odkąd zmienili domenę maskującą to dobrze działa, like na fb nie są usuwane i szybko się nabija. A co do linku wyżej to albo jest już wpisany albo jego treść jest dla +18, albo inne powody.. nieraz jak jest kropka w linku lub inny znak to nie wchodzi np. facebook.com/zarabiam.zarabiam jak nie był edytowany mozna zmienić jak nie to napisać do supportu. RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - WuJeKuBa - 06-12-2015 14:34 Napisałem do supportu. A na fanpage'u mam nie 1 a 2 like! Więc powinno śmigać A co do kropek do wiadomo mam po www oraz po facebook i tyle. Czekam na odpowiedz od supportu RE: Problem z dodaniem strony FB do addmefast - WuJeKuBa - 06-12-2015 15:37 OK, odpisali mi: Cytat:Hi dear user. |