goldentowns sprzedam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: goldentowns sprzedam (/Temat-goldentowns-sprzedam-125167) |
goldentowns sprzedam - radekx662 - 05-12-2015 10:22 witam , sprzedaję konto w goldentowns bardzo dobrze rozwinięte lvl 82 aktualnie happiness 100% , Population 100% , u swojego Referred mam kupionych kilka akcji , miasto rozwinięte w dużym stopniu jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na GG 44579879 lub w komentarzach , zdj gry mogę wysłać a z ceną się dogadamy , za REALNĄ kwotę , jeśli wątek nie jest tutaj gdzie powinien być proszę o przeniesienie , zapraszam chętnych dodaję zdj kawałka mojej osady goldentowns sprzedam - MaLiN - 05-12-2015 11:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |