Współpraca przy dużym projekcie - szansa na stały zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Współpraca przy dużym projekcie - szansa na stały zarobek (/Temat-Wspolpraca-przy-duzym-projekcie-szansa-na-staly-zarobek-125146) |
Współpraca przy dużym projekcie - szansa na stały zarobek - alfonsPL - 04-12-2015 20:24 Witam wszystkich! Tym razem nie mam dla Was ani poradnika, ani konkursu. Natomiast chce zaoferować coś dużo bardziej wartościowego. Przejdę od razu do rzeczy. W trakcie tworzenia jest mój nowy "projekt" (bo tak zwykło się nazywać tego typu inicjatywy). Właściwie to strona już powstała, aczkolwiek brakuje kilku elementów. Mamy w swoim składzie także prawnika i innych specjalistów, którzy całość "ogarniają". Według moich kilku miesięcznych obserwacji pomysł ma bardzo duży potencjał i głupim krokiem byłoby go nie wcielić w życie. Jestem w stanie oddawać 50% łącznie moim współpracownikom a wezmę ich max 3 (a być może i nawet jednego). Szukam współpracowników z dwóch grup, które przedstawiam poniżej. a) Redaktor Musi być to osoba bardzo pracowita i mająca dość dużo wolnego czasu. Codziennie za zadanie będzie miała dodać po 10-20 wpisów, które dodaje sie mniej więcej 1/minuta. Z początku serwisu jednak wymagana będzie większa ilość postów. taka osoba będzie dostawała 10% b) inwestor Osoba, która pomoże mi w utrzymaniu projektu Z POCZĄTKU. Później inwestycja nie będzie potrzebna co wiąże sie z całkowitym autopilotem. % do ustalenia Zainteresowanych zapraszam na GG 53237347 Proszę o nie dyskutowanie w tym temacie osób, które nie są zainteresowane. Dziękuje RE: Współpraca przy dużym projekcie - szansa na stały zarobek - szczygielek - 04-12-2015 22:10 poszła wiadomosc na gg Współpraca przy dużym projekcie - szansa na stały zarobek - daniel42na - 04-01-2016 15:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |