[SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji (/Temat-SPRZEDAM-Aplikacja-Facebook-v2-5-z-publish-actions-Pomoc-w-konfiguracji-125127) |
[SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji - Eldarix - 04-12-2015 12:35 1.Nazwa przedmiotu : Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions 2.Opis przedmiotu : Mam do sprzedania nową aplikacje Facebook v2.5 z uprawnieniem publish_actions które umożliwia postowanie na tablicy użytkownika. Dodatkowo jeżeli ktoś nie miał wcześniej do czynienia z apkami pomagam w konfiguracji jej tak aby była gotowa do zbierania tokenów Sam tworzyłem tą aplikację więc daję gwarancję że będzie ona działać prawidłowo. Aplikacja w wersji 2.5 działa tak samo jak 2.4, jest po prostu nowsza. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW lub GG: 50772979 5.Cena : 200zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy / PayPal / Allegro RE: [SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji - oglaszam - 07-12-2015 10:58 Czy masz funkcję postowania na grupy? RE: [SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji - Eldarix - 08-12-2015 04:49 (07-12-2015 10:58)oglaszam napisał(a): Czy masz funkcję postowania na grupy? Sprawdź co robi permisja publish_actions, nie wiem zbytnio o co Ci chodzi ale chyba o jakieś inne uprawnienie. Publish_actions pozwala Ci na postowanie na tablicach użytkowników zapisanych do apki tak jak w temacie: sprzedaję apki 2.5 z publish_actions. [SPRZEDAM] Aplikacja Facebook v2.5 z publish_actions + Pomoc w konfiguracji - Klin - 12-01-2016 22:58 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |