Szukam Mentora Sub SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam Mentora Sub SMS (/Temat-Szukam-Mentora-Sub-SMS-125121) |
Szukam Mentora Sub SMS - xaxaxa - 04-12-2015 10:24 Witam Poszukuje mentora który trochę mnie nakieruje, reszte sam ogarne. Kiedys zarabiałem na CPA. PPD tez ale to nie jest zbyt wydajne i teraz chce zacząc zarabiac na SubSMS. Mam tylko pare pytań. Wzamian oczywisice rejestracja z reflinka. RE: Szukam Mentora Sub SMS - patulsky1337 - 04-12-2015 14:35 Pytaj, co chcesz wiedzieć :v Cała wiedza jest na forum, jak nie potrafisz znaleźć, to cię nakieruje. RE: Szukam Mentora Sub SMS - Lajkus - 04-12-2015 14:39 Według mnie szukanie mentora do SUBow/premium jest bez sensu, tak jak napisał kolega wyzej wszystko jest na forum. Mentor doprowadzi Cię do takiej wiedzy znajdującej się na owym forum ,a potem radź sobie sam, a % z wypłatek leca w przypadku mentorów na Leadmore RE: Szukam Mentora Sub SMS - xaxaxa - 04-12-2015 15:53 Głownie to nie wiem jakie stawki promowac, druga sprawa gdzie promowac oferty. Wiem ze FB ale jak szukac grupy itd. Szukam Mentora Sub SMS - surfer0700 - 04-12-2015 15:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |