Uzupełnie twoje konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Uzupełnie twoje konta (/Temat-Uzupelnie-twoje-konta-125111) |
Uzupełnie twoje konta - asiorek - 03-12-2015 20:27 Witajcie. Wpadłem na pomysł aby wam pomoc. Za pewne wielu z was potrzebuje pomocy z kontami fb. Np nie chce wam się szukać profilówek itd. Na czym polega moja usługa ? Piszesz do mnie na pw bądź na gg czego oczekujesz a ja w wiadomości zwrotnej przedstawiam ci jak wygląda sytuacja. Jeśli zgadzasz się na warunki, podsyłasz mi dane do kont którymi mam się zająć i oczekujesz maxymalnie 48h ( w zależności od konta itd ) Co oferuje? Uzupełnienie profilu: Zdjęcie w tle profilowe ( przeważnie nie do wykrycia w google ) Miejsce zamieszkania, szkoła itd. Znajomi: oferuje nawet do 300 znajomych w ciągu nawet 24h. Nie jestem w stanie obiecac w ciągu jakiego czasu otrzymasz ową liczbe znajomych ponieważ zależy to od bardzo wielu czynników.. Lecz ilość znajomych = zmiana ceny. powiedzmy ze za 50 znajomych zapłacisz mniej niz za 300 lecz moge zagwarantowac, ze pewnie bardziej opłaci się zakupić większa ilość zanajomych Weryfikacje. ( przeważnie każde konto jest zweryfikowane ) oferuje wymianę email na np coś w stylu [email protected] taki email jest łatwiejszy do zapamiętaania niżeli np [email protected] Zweryfikuje twoje konto telefonicznie ( wymaga podania email do konta przed pw. ) Cena ? Jestes zainteresowany ? Napisz na gg/pw po więcej szczegółów . Cene ustalimy indywidualnie. Nie odpowiadam za zbanowane konta. Jeśli dostarczasz mi konto, ja robie co trzeba oddaje je Tobie, a one dostaje bana, nie spam proszę, że cię oszukałem. Bo konto oddałem Ci sprawne.
Uzupełnie twoje konta - Majka - 08-09-2016 20:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |