![]() |
Poradnik [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie (/Temat-Podstawy-Subskrypcje-SMS-na-steamie-125073)Strony: 1 2 |
[Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Zarobiony_Koles - 03-12-2015 11:02 [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie
Poradnik skierowany głównie dla początkujących w świecie subów. Zarabiać będziemy głównie na programie "Zgarnij skiny cs: go". Metoda pozwoli wam zdobyć wasze pierwsze leady na subach, podobna pierwsze cieszą najbardziej ![]() Do zarabiania potrzebujemy tylko konta steam. 1. Zakładamy konto na steam 2. Dołączamy do najpopularniejszych grup na steamie (kilka grup ode mnie) Kilka grup ode mnie: Kod: Darmowe Skiny CS:GO http://steamcommunity.com/search/#filter=none&text=Darmowe+Skiny+CS%3AGO Kod: Frends, mam dla was świetny konkursik, skiny cs go do wygrania, Zapraszam: LINK! ![]() 5. Cieszymy się pierwszymi leadami. Warto nie ograniczać się tylko do Polski, na rynku są dostępne programy globalne, Grupy zagraniczne: Kod: http://steamcommunity.com/groups/bundlestars Dla początkujących na pierwsze leady pod inwestycje się przyda. RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - PaidMoney - 03-12-2015 11:12 Dobry pomysł dzięki, nie tylko pod subskrybcje RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - MD96 - 03-12-2015 17:59 Pomysł fajny, ale mam problem z tym śmiesznym Steamem. Nie mam w ogóle takiej możliwości jak "Dodaj komentarz". Konto jest zweryfikowane przez e-mail. Może trzeba mieć wykupioną jakąś grę? (pamiętam że kiedyś jak używałem Steama to było trzeba właśnie mieć wykupioną jakąś grę żeby dodać kogoś do znajomych) RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Gremquen - 03-12-2015 18:06 Banują konta na Steamie za takie coś? RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Zarobiony_Koles - 03-12-2015 18:07 A propo wykupionej gry poszukaj na necie darmowych kluczy do gier, nie wiem szczerze mówiąc ja to robiłem na koncie z CS go chyba. Co do banowania kont ja spamiłem dwa dni ok. 200 grup przeleciałem i bana nie ma do dziś a upłynęło z dwa miesiące. RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Gremquen - 03-12-2015 18:16 A jak zarobki po takich 200 grupach? RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Zarobiony_Koles - 03-12-2015 18:32 Szału nie było, chyba miałem 9 leadow na jakieś 2h pracy, ale za to skuteczność niezła. RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - Ripos - 03-12-2015 21:28 Co do banów mogą polecieć jak znajdziecie kogoś kto każdy post oflaguje. Ja działając na steamie trafiłem raz na takiego Pana, ban poleciał na 4 tygodnie (za spam), a nawet nie zdążyłem ospamowac wszystkich grup (ok. 150) tak więc jest możliwość bana. RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - MoneyNinja - 03-12-2015 22:31 Mam tylko nadzieje że będziecie to wykorzystywać z głową! RE: [Podstawy] Subskrypcje SMS na steamie - pikoleto - 12-01-2016 13:58 Też tak macie że nie dochodzi email veryfikacyjny ? |