Strona Internetowa na WordPressie - Najtaniej w sieci! Domena i serwer! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Strona Internetowa na WordPressie - Najtaniej w sieci! Domena i serwer! (/Temat-Strona-Internetowa-na-WordPressie-Najtaniej-w-sieci-Domena-i-serwer-125069) |
Strona Internetowa na WordPressie - Najtaniej w sieci! Domena i serwer! - Skrypter21 - 03-12-2015 10:51 Moja oferta: - Instalacja skryptów takich jak m.in.: PHPBB3, PhpBB by Przemo, IPBoard, MyBB, XenForo, vBuletin, WordPress, Joompla, Drupal itp. - Kodowanie szablonów HTML+CSS/HTML+CSS+PHP/PHP+MySQL+HTML+CSS - Edycja stron (tzw. odświeżanie) pod względem wizualnym jak i technicznym - Podpinanie domen pod serwer www - Instalacja wszelkich wtyczek i pluginów - Tworzenie kopi zapasowych - Szablony Allegro Gratis: - Publikacja strony w sieci - Rejestracja domeny .pl na okres jednego roku - Rejestracja hostingu www - Podpięcie hostingu pod domenę - Pomoc w doborze treści - Pełne wsparcie na cały okres działania - Optymalizację treści w celu płynnego działania strony Co wyróżnia mnie od konkurencji: - Osoba prywatna (firmy wykonują strony o wiele drożej) - Dobry kontakt - Krótki czas realizacji - Sumienność - Niska cena - Świetna jakość - Szybka wycena Jesteś zainteresowany? Napisz do mnie a na pewno się dogadamy Kontakt: Mailowy [email protected], GG: 47893234, Tel. 513652614 Pozdrawiam Strona Internetowa na WordPressie - Najtaniej w sieci! Domena i serwer! - surfer0700 - 05-12-2015 23:43 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |