Poszukuję wytrwałego mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Poszukuję wytrwałego mentora (/Temat-Poszukuje-wytrwalego-mentora-124948) |
Poszukuję wytrwałego mentora - ti5ger - 30-11-2015 21:56 Witam, jestem Adrian, mam 19 lat a na firesubie jestem pod nickiem Konkretny. Poszukuję wytrwałego i doświadczonego mentora dla KOMPLETNEGO laika, który potrafi tylko jednym kontem spamować grupy facebookowe różnymi programami z marnym skutkiem (są wizyty nie ma leadów). Oferuję na początku 50% tego co zarobię w pierwszym miesiącu z pomocą mentora a na przyszłe miesiące się uzgodni potem. Czasu mam nadmiar, motywacji jeszcze więcej, jakiś grosz również jestem w stanie zainwestować, jednak niestety gorzej z wiedzą na temat tworzenia stron i tym podobnymi rzeczami ale jak już pisałem jestem kompletnym laikiem. Pozdrawiam i zapraszam na pw jeżeli kogoś zainteresuje. RE: Poszukuję wytrwałego mentora - Na 5tyk - 30-11-2015 21:58 W FireSubie możesz ustawić mentora i ile % mu oddawać. RE: Poszukuję wytrwałego mentora - ti5ger - 30-11-2015 22:22 (30-11-2015 21:58)Na 5tyk napisał(a): W FireSubie możesz ustawić mentora i ile % mu oddawać.dzięki, usunąłem to, myślałem że nie mogę zostać poleconym jak nie zrobię tego przy rejestracji |