![]() |
[Współpraca] Poszukiwany programista - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Współpraca] Poszukiwany programista (/Temat-Wspolpraca-Poszukiwany-programista-124928) |
[Współpraca] Poszukiwany programista - bodorek - 30-11-2015 16:51 Witajcie, Stwierdziłem, że dodam to ogłoszenie, a może ktoś akurat będzie chętny ![]() Co oferuję w zamian? Ustalony indywidualnie % z zarobków przez określoną ilość czasu. Gwarancji zarobków oczywiście nie mam, ale biorąc pod uwagę, że na YouTube jakiś czas temu zarobiłem już ponad 20k [eforsa] w ciągu 4 miesięcy i to tylko z jednego filmiku, który na dodatek prezentował się mega amatorsko + gotowego programu partnerskiego Eforsy, to przypuszczam, że tutaj kwoty również będą zacne ![]() Aha, co do potrzebnych umiejętności, to html, css + javascript myślę, że wystarczą ![]() Pozdrawiam [Współpraca] Poszukiwany programista - Hybrid1990 - 01-11-2017 17:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |