![]() |
Konta na facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Konta na facebooku (/Temat-Konta-na-facebooku-124910) |
Konta na facebooku - weider91 - 30-11-2015 09:12 Witam was biznesmeni, przejdę od razu do rzeczy, zrobiłem 40 kont fake fb (połowa zweryfikowana sms) każde ma zdj, tło, wypełnione dane itd itd, ale to tak na marginesie. Mam konto matkę z stażem ok 4 lata i na niej w ok. 3 dni wbiłem z 80 jak nie więcej grup, zaprosiłem wszystkie 40 fake kont do znajomych konta matki, po czym skryptem rozbiłem na każde konto fake po jakieś plus minus 30 grup i dostałem bana do 14 grudnia. Teraz nie wiem czy nie popełniłem błędu, bo na każdym koncie teraz są te same grupy? teraz dopiero rozkminiam, czy nie powinienem na każdym koncie mieć różne grupy, a nie te same ? jak to wygląda ? RE: Konta na facebooku - PaidMoney - 30-11-2015 09:30 Raczej na każdym koncie powinni być inne grupy RE: Konta na facebooku - weider91 - 30-11-2015 09:37 Kurde, człowiek się uczy na błędach, tak to jest, jak raz dwa trzy chce się wszystko zrobić ![]() ![]() |