Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
hqrevshare - pytanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: hqrevshare - pytanie (/Temat-hqrevshare-pytanie-124899)

Strony: 1 2

hqrevshare - pytanie - krojek - 29-11-2015 23:20

Czy opłaca sie inwestować w hqrevshare ? Czy może program ma swoje ostatnie dni i koniec ?

Z góry dzięki za info.

RE: hqrevshare - pytanie - baca060 - 30-11-2015 06:44

Ja polecam wejść na dwa miesiące, góra trzy. Jeszcze na tym zarobisz. Ale odsyłam cię do głównego wątku na forum, tam wszystko znajdziesz.'

RE: hqrevshare - pytanie - komorxd - 30-11-2015 08:16

Ja bym polecał ebpaidrev ale tylko jeżeli uda się im zweryfikować paypala

RE: hqrevshare - pytanie - oski121 - 30-11-2015 09:36

(30-11-2015 06:44)baca060 napisał(a):  Ja polecam wejść na dwa miesiące, góra trzy. Jeszcze na tym zarobisz. Ale odsyłam cię do głównego wątku na forum, tam wszystko znajdziesz.'
Stanowczo odradzam wejście do Hqrevshare, nie będę ci tu mydlił oczu ile możesz jeszcze zarobić bo prawda jest taka że to Hyip i nie wiesz kiedy upadnie, ale mimo to prawdopodobieństwo upadnięcia jest steraz większe niż 3 miesiące temu.

RE: hqrevshare - pytanie - geraxon - 30-11-2015 09:44

No od zera ja bym nie wchodził, ale ci co weszli wcześniej jeszcze trochę pociągną Tongue

RE: hqrevshare - pytanie - koneser00 - 30-11-2015 12:13

(30-11-2015 09:36)oski121 napisał(a):  
(30-11-2015 06:44)baca060 napisał(a):  Ja polecam wejść na dwa miesiące, góra trzy. Jeszcze na tym zarobisz. Ale odsyłam cię do głównego wątku na forum, tam wszystko znajdziesz.'
Stanowczo odradzam wejście do Hqrevshare, nie będę ci tu mydlił oczu ile możesz jeszcze zarobić bo prawda jest taka że to Hyip i nie wiesz kiedy upadnie, ale mimo to prawdopodobieństwo upadnięcia jest steraz większe niż 3 miesiące temu.

Kto Ci powiedzial kolego takie bajki, że HQ upada??. HQ ma podpisane umowy do 2020 roku w rankingu alexa ciągle idą w góre dodam również, że wypłacalność mają perfekcyjną. Zostały wprowadzone limity tylko po to aby program mógł więcej czasu wytrzymać . Konwersja ciągle rośnie to świadczy o tym, że program upada?? 4 miesiące temu też słyszałem, że TM upada i upadło ?? jakoś nie tak po prostu piszą osoby które chcą zniechęcić bo im po prostu nie wyszło bądź są na TM i wolą płacić za paczkę 50 dolarów i zarobić 5 zamiast zapłacić 5 i zarobić 2,50 czystego zysku. Więc bardzo proszę na przyszłość wszystkich którzy nie mają pojęcia nie siejcie plotek HQ nie upadnie HQ się dopiero rozwija ja mu daje 2,3 lata zanim zacznie się coś dziać ale do tego czasu z moich 500 dolarów zrobię 100 k. Pozdrawiam.

RE: hqrevshare - pytanie - zozols1 - 30-11-2015 17:49

Cytat:Kto Ci powiedzial kolego takie bajki, że HQ upada??. HQ ma podpisane umowy do 2020 roku w rankingu alexa ciągle idą w góre dodam również, że wypłacalność mają perfekcyjną. Zostały wprowadzone limity tylko po to aby program mógł więcej czasu wytrzymać . Konwersja ciągle rośnie to świadczy o tym, że program upada?? 4 miesiące temu też słyszałem, że TM upada i upadło ?? jakoś nie tak po prostu piszą osoby które chcą zniechęcić bo im po prostu nie wyszło bądź są na TM i wolą płacić za paczkę 50 dolarów i zarobić 5 zamiast zapłacić 5 i zarobić 2,50 czystego zysku. Więc bardzo proszę na przyszłość wszystkich którzy nie mają pojęcia nie siejcie plotek HQ nie upadnie HQ się dopiero rozwija ja mu daje 2,3 lata zanim zacznie się coś dziać ale do tego czasu z moich 500 dolarów zrobię 100 k. Pozdrawiam.

Nie sądzisz, że przesadzasz ? Hq na tą chwilę nie upada, masz rację, ale program mimo wszystko ma za wysokie ROI, aby utrzymać się 2,3 lata. Też bym chciał, żeby program działał jak najdłużej, tylko że to jest HYIP i może stać się scamem równie dobrze dziś, jutro, za tydzień, miesiąc czy 5 lat.

RE: hqrevshare - pytanie - geraxon - 30-11-2015 17:54

a czy tylko ja mam wrażenie że już ponad 50% wchodzi w repurchase?
EDIT: tak, tylko ja, sorki Tongue wszystko jest tak jak powinno

RE: hqrevshare - pytanie - NEXT86x - 30-11-2015 20:41

koneser00 chyba żartujesz z perfekcyjną wypłacalnością, HQ owszem i płaci ale obecnie tylko na pp a reszta procesorów NIEEE PŁACI!!! a już na pewno nie perfekcyjnie, ja już czekam na wypłaty dużo ponad regulaminowy czas (od zeszło środy) i to nie pierwszy raz bo te opóźnienia i problemy trwają już prawie od miesiąca

RE: hqrevshare - pytanie - Bonezz - 30-11-2015 21:31

No cóż, dlatego też w HYIP głupotą jest wchodzić używając inny procesor niż Paypal. Inne nie dbają tak dobrze o interes swoim użytkowników dlatego też właściciele tych serwisów mniej się przejmują takimi użytkownikami.