Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy (/Temat-Tworzenie-nowych-kont-Facebook-pomocy-124847) |
Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - obik69 - 29-11-2015 12:31 Hej, wiem ze tworzenie nowych kont wyglada tak: tworzymy 3 konta bez podawania numeru fona (potem kazde kolejne musimy juz podac) Teraz nagle sie tak zrobilo ze ciagle prosi o podanie numeru fona. Tworze na incognito ale nie pomaga. Inne IP tez nie. Czy zmiana proxy mac czy cos z tego moze pomoc? ktos ogarnia? Bo szkoda mi uzywac kart nowych z lyca mobile skoro da sie bez nich pozdrawiam RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - TheMe - 29-11-2015 16:29 Mi pomogło wyczyszczenie ciasteczek, nie wiem jak będzie u Ciebie. Jak nie zadziała, to poszukaj na forum stron do omijania tego zabezpieczenia (o ile jakiekolwiek jeszcze dzialają). RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - obik69 - 29-11-2015 20:38 ale jak dzialam na incognito to chyba nie zapisuje ciasteczek? RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - zozols1 - 29-11-2015 21:43 Zmień przeglądarkę, jeśli nie pomoże stwórz nowego użytkownika na kompie i na nim twórz, jeśli to też nie pomoże to pobierasz virtualboxa, instalujesz na nim system (najlepiej linux, to od razu nauczysz się pracować na innym systemie, jeśli dotychczas używałeś Windowsa), jeżeli to również zawiedzie zmień urządzenie do zakładania kont (np. inny komputer czy telefon). @Edit Jeszcze zapomniałem, jest też taka aplikacja na androida, która nazywa się Textplus. Jakiś czas temu używałem jej do weryfikowania sms'em kont. Działa na takiej zasadzie, że przypisuje Ci numer telefonu, Ty go podajesz w weryfikacji, po czym przychodzi Ci kod. Jedyny minus jest taki, że po każdy nowy numer trzeba było się od nowa rejestrować i zmieniać ip bo mogą zablokować na 24h ;/ RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - obik69 - 29-11-2015 21:50 text plus mnie mega irytowal, czasami wykorzystany numer juz byl. dzieki sprobuje RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - PaidMoney - 29-11-2015 22:11 obik69 daj znać jak fb przyjmie ci numer z textplus RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - obik69 - 01-12-2015 01:33 nie przyjmuje RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - skiperrros - 01-12-2015 12:53 Pisz PW chętnie pomogę RE: Tworzenie nowych kont Facebook - pomocy - weider91 - 01-12-2015 23:39 Jeśli masz smartfona, to spróbuj na nim, u mnie założyłem parę kont bez weryfikacji tel. |