Yoast SEO - kilka pytań mam :P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Yoast SEO - kilka pytań mam :P (/Temat-Yoast-SEO-kilka-pytan-mam-P-124818) |
Yoast SEO - kilka pytań mam :P - DonWestbam - 28-11-2015 18:00 Witam, od początku posiadania bloga posty piszę razem z wtyczką Yoast SEO i zawsze miałem wszystkie zielone światełka zaś po ostatnich wprowadzonych zmianach kilka rzeczy zaczęło mnie zastanawiać. Tutaj jest fotka ze światełkami, screen zrobiony na gotowym poście przed opublikowaniem. - Zastanawia mnie czerwone światło .. z tego co rozumiem to używam zbyt często danego słowa kluczowego ale jako że jest to blog z fake hackami to przy każdym poście daje właśnie słowo "hack" jako to główne kluczowe. Może warto je jakoś rozbudowywać ? Dajmy na to "gra hack" tylko że jakoś mi się wydaje że słowo kluczowe to tylko jedno słowo - "copy scores 31.4" Czyli że co ? Za dużo kopiowania ? Każdy opis mam unikalny .. Fakt faktem że posty pisze wg. szablonu który sobie stworzyłem i powtarzają się buttony obrazki są zawsze w tych samych miejscach. Opis pobierania i funkcje hacka też prawie zawsze podobne. - "obrazki na tej stronie nie posiadają alt tagu" - tu już nie wiem o co chodzi Jak dodać alt. tag ? - kolejne "ta strona nie zawiera żadnych linków zewnętrznych. W jakim sensie ? Mam mirrory do pobierania z HC, film YT i kilka innych. Czyli że jakich mu brakuje ? Z góry wszystkim dziękuję bardzo za odpowiedzi i odwdzięczę się reputami Pozdrawiam Patryk. RE: Yoast SEO - kilka pytań mam :P - DonWestbam - 02-12-2015 17:58 Nikt nie jest w stanie nic podpowiedzieć ? |