Jak wykorzystać konta na FB? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak wykorzystać konta na FB? (/Temat-Jak-wykorzystac-konta-na-FB-124760) |
Jak wykorzystać konta na FB? - Dean Ambrose - 27-11-2015 13:37 Mam dużo kont, z różnymi weryfikacjami, różne imiona itp. Zbierałem i kupowałem je dość długo. Teraz się zastanawiam jak je wykorzystać. Plusy są takie, że każde należy do dużej ilości grup i również ma ponad 300 znajomych. Niszę mam już gotową, która przy samym spamowaniu grup sprawdza się bardzo dobrze, ale chciałbym spróbować innej metody. Wy na jakiej działacie? RE: Jak wykorzystać konta na FB? - jamnik - 27-11-2015 14:22 Liczysz, że ktoś ci da metodę zarobku za darmo hahahah? RE: Jak wykorzystać konta na FB? - toomysai - 27-11-2015 15:01 Haha to mnie rozbawiłeś teraz Sądzisz, że ktoś Ci podsunie za darmo niszę i powie '' Masz i zarabiaj tysiące '' ? RE: Jak wykorzystać konta na FB? - Dean Ambrose - 27-11-2015 15:09 Jaką metodę? Mam ogromne zaplecze, mam mnóstwo własnych nisz. Ja się tylko pytam, co najlepiej działa na FB. Prywatne wiadomości, pisanie na tablicach, komentarze w grupach itp RE: Jak wykorzystać konta na FB? - Orzel1 - 01-03-2016 22:02 To jak masz niszę i potencjał to działaj ja na twoim miejscu sprzedał bym te konta. RE: Jak wykorzystać konta na FB? - Robaczek12 - 01-03-2016 23:14 Dean Ambrose mam nadzieje ze wygrasz z Brockiem Lesnarem na WrestleMania 32 |