[WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) (/Temat-WYKONAM-Profesjonalne-posty-artykuly-na-Twoja-strone-i-nie-tylko-Szybko-i-tanio-124740) |
[WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) - Eldarix - 26-11-2015 20:28 Witam serdecznie Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Tak jak napisałem w temacie wykonam teksty, opisy, artykuły na Twoją stronę lub bloga w języku polskim lub angielskim. Do tej pory napisałem takich artykułów sporo jednak ostatnimi czasem sam korzystałem z oferty jednego z userów ponieważ potrzebowałem tekstów na mojego bloga, wynikało to z mojego lenistwa jednak w tym momencie postanowiłem tworzyć wpisy samemu i dodatkowo zarobić na pisaniu ich dla innych osób Jaki jest koszt takiego postu/artykułu? Cena za 100 słów w języku polskim wynosi 2.50zł Cena za 100 słów w języku angielskim wynosi 3zł Dlaczego po angielsku drożej? Ponieważ moja znajomość języka angielskiego nie jest na tak wysokim poziomie abym pisał w tym języku równie szybko co po polsku - dlatego cena jest wyższa o 50gr. Dlaczego powinieneś zamówić tekst u mnie? - Teksty są w 100% autorskie, da się to sprawdzić - Czas wykonania bardzo krótki, na drugi dzień tekst jest gotowy - Staram się żeby posty były wykonane profesjonalnie Dodatkowo jeżeli potrzebujesz grafiki ( np. do hacków ) na swojego bloga to jestem w stanie wykonać także grafikę za drobną opłatą KONTAKT: email: [email protected] GG: 50772979 RE: [WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) - kniew - 20-02-2016 17:54 czy temat dalej aktualny? RE: [WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) - Eldarix - 01-03-2016 13:35 Aktualne [WYKONAM] Profesjonalne posty/artykuły na Twoją stronę i nie tylko! Szybko i tanio :) - Majka - 26-02-2017 09:00 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |