![]() |
SEO linkowanie postow Authority PAge - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: SEO linkowanie postow Authority PAge (/Temat-SEO-linkowanie-postow-Authority-PAge-124687) |
SEO linkowanie postow Authority PAge - obik69 - 25-11-2015 21:45 Czesc, jestem nowy w tym temacie czym bardziej zaglebiam sie w temat tworzenia bloga i SEO tym wiecej nasuwa mi sie pytan. Chcialem spytac o co chodzi z linkowaniem do wlasnej strony? To oznacza ze np mam we wpisie Vegetables, robie to jako url i dodaje np odnosnik do wikipedia? albo cos w tym stylu? RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - wasia90 - 26-11-2015 00:54 Coś w tym stylu, tyle, że linkujesz do swojej strony z innej strony, a nie ze swojej strony od innej strony. Np. wchodzisz na jakiegoś bloga i możesz tam zostawić komentarz i podać tam link do swojej strony. Jeżeli autor bloga zgodzi się na umieszczenie komentarza, to masz link do swojej strony. RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - obik69 - 26-11-2015 13:37 czyli wypozycjonowanie sie wcale takie proste nie jest... a dodaje linki do glownej strony czy do wpisow ? RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - Admin - 26-11-2015 18:14 Oczywiście że nie jest ![]() Mało gdzie będziesz miał szanse podlinkować swoją stronę na stronie głównej, warto mieć linki ze stron powiązanych tematycznie. RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - obik69 - 26-11-2015 21:00 ehh, pol zycia mi zejdzie zeby to ogarnac ![]() RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - wasia90 - 27-11-2015 00:29 Na pewno jest to więcej niż jeden wieczór, ale ta wiedza raz zdobyta procentuje na lata później ![]() RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - Admin - 27-11-2015 20:53 Niektórzy z tej wiedzy żyją i to całkiem przyzwoicie - utrzymywać się z samego pozycjonowania można ![]() RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - obik69 - 28-11-2015 22:03 takie pytanko czy linkowanie na forach tematycznych jest odbierane przez google jako spam czy cos, i pozniej dostane filtr? RE: SEO linkowanie postow Authority PAge - wasia90 - 29-11-2015 02:31 To zależy czy spamujesz czy piszesz merytorycznie. Google bardzo lubi słowo "naturalnie". Naturalnie czyli to co robiłby normalny Kowalski nie mający żadnego pojęcia o pozycjonowanie. Więc nie ma nic złego jak udzielasz się na jakimś forum bo jest to naturalne. |