![]() |
Skracanie + SUB/Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skracanie + SUB/Premium (/Temat-Skracanie-SUB-Premium-124657) |
Skracanie + SUB/Premium - rekki - 25-11-2015 12:14 Temat pewnie był przewijany xx razy, ale nie znalazłem nic, co by mnie zadowoliło. Chodzi o skracanie linków, typu shorte czy adfly. Mam kilka pytań do wtajemniczonych. SKRACANIE 1. W jakim serwisie najlepiej zlicza wejścia? 2. W którym serwisie najlepiej wychodzi ruch z FB, głównie z Polski + troszeczkę Europy. 3. W jakim serwisie najlepiej wygląda sprawa z wypłatami? 4. Czy są jakieś opóźnienia w zliczaniu wejść? SUB/PREMIUM Co jest lepsze w świetle prawa - program pobieranie - dawanie RL Contentu, ale nie mam do programu praw autorskich (do pobrania za darmo z neta, oficjalny produkt, typu antywirus) czy po prostu nie dawanie nic, po wypełnieniu oferty? W razie w, będzie dodawał kolejne pytania, pozdro! RE: Skracanie + SUB/Premium - mysc - 25-11-2015 22:21 SKRACANIE 1.W jakim serwisie najlepiej zlicza wejścia? Zdecydowanie najlepiej zlicza shorte, drugie w kolejnosci jest adfly - reszta daleko z tyłu. 2.W którym serwisie najlepiej wychodzi ruch z FB, głównie z Polski + troszeczkę Europy. Odpowiem krótko : shorte - o ile uporasz się z ciągłymi blokadami linków :> 3.W jakim serwisie najlepiej wygląda sprawa z wypłatami? Adfly. Zlecasz wypłatę w dowolnym momencie i kolejnego dnia już dostajesz pieniądze na PP :> Automatyczne wypłaty są w adfly - 1 dnia miesiąca, w shorte - 10 dnia miesiąca. W obu serwisach minimum to 5$. 4.Czy są jakieś opóźnienia w zliczaniu wejść? Na shorte statystyki są w trybie LIVE, natomiast w adfly jest opóźnienie 30-minutowe ![]() Co jest lepsze w świetle prawa - program pobieranie - dawanie RL Contentu, ale nie mam do programu praw autorskich (do pobrania za darmo z neta, oficjalny produkt, typu antywirus) czy po prostu nie dawanie nic, po wypełnieniu oferty? Obie opcje są nielegalne. Ustawiam w kolejności od "najlepszego w świetle prawa" : 1. Nie dawanie niczego 2. "sprzedaż" oprogramowanie freeware - tutaj ciekawa interpretacja prawa : http://www.gnu.org/philosophy/selling.pl.html Zaznaczam, że mogę się mylić - najlepiej takie pytania zadawać administracji serwisu w którym zarabiasz. . RE: Skracanie + SUB/Premium - Majka - 29-12-2015 19:03 Na życzenie autora tematu - zamykam. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |