Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty (/Temat-Naliczona-kwota-na-Facebook-Ads-a-odmowa-jej-splaty-124597)

Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - Vister81 - 23-11-2015 21:09

Witajcie Smile
Na jednym z moich kont FB Ads została mi pobrana chora kwota za coś, czego nie ustawiałem (zawiła sprawa - ustawiłem limit kwotowy na reklamę na 10 dni, a został pobrany w kilka sekund). Chciałbym to jakoś zablokować, ale nie mam pojęcia w jaki sposób mam usunąć kartę (oczywiście bez spłaty środków nie mogę tego zrobić) lub jakoś to "odkręcić"...

Macie jakieś pomysły?
Dziękuję!

RE: Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - Nopost - 23-11-2015 21:24

@Vister81, będzie chyba problem. Musisz najlepiej przestudiować regulamin, wtedy będziesz wiedział więcej na czym stoisz.

Pozdrawiam

RE: Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - Vister81 - 23-11-2015 21:32

Nic nie da się zrobić, sprawdziłem co się dało.
Babeczka z banku też mówi, że poza wyzerowaniem limitów nic.

RE: Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - Betdnia.pl - 23-11-2015 21:32

I napisać do support FB aby sie jakos dogadac

RE: Naliczona kwota na Facebook Ads a odmowa jej spłaty - imanust - 25-11-2015 00:06

Ja raz zwlekałem z zapłatą 500zł za reklame w FB Ads chyba 2 miesiące z powodu niedopatrzenia i nie naliczyli odsetek, nie dostałem żadnych mails ani telefonów. Zero odzewu ze strony facebooka - a wydawałoby się, że takie Corpo działają natychmiastowo..