![]() |
Podejmę współpracę, posiadam DG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podejmę współpracę, posiadam DG (/Temat-Podejme-wspolprace-posiadam-DG-124565) Strony: 1 2 |
Podejmę współpracę, posiadam DG - Athemis - 23-11-2015 13:00 @delete RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - paweuq - 24-11-2015 20:33 A czemu nie chcesz 100% ? RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - Haxite - 24-11-2015 20:41 Pomyśl człowieku, gość ma DG i szuka ludzi do współpracy ![]() RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - paweuq - 24-11-2015 21:19 Fajnie ze ma DG, ale 40%. Panowie bez przesady xD. Są na tym forum osoby ZNACZNIE tańsze. RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - imanust - 27-11-2015 18:23 Też mam otwartą DG. Zapraszam wszystkich do mnie. Wezmę nawet 10% zysków bylebyście na mnie "robili" - bez urazy, ale jakby to było takie proste jak Ci się wydaje to każdy byłby milionerem ![]() ![]() ![]() ![]() Tak na marginesie otwarcie DG zajmuje ok. 10 minut więc nie rozumiem za bardzo tego tematu. Myślę, że każdy wolałby odprowadzać ZUS z tego 40% na swojej DG zamiast dawać Ci te 40%. Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - Athemis - 29-11-2015 14:49 To na ch*j się udzielasz? Uważasz, że dużo to się nie odzywaj, proszę o kontakt tylko zainteresowanych. PS. 40% to akurat uczciwy układ, ja dawałem 50%. RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - xplus - 29-11-2015 14:52 Mam pomysł tylko zależy co chciałbyś robić? RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - imanust - 01-12-2015 01:27 (29-11-2015 14:49)Athemis napisał(a): To na ch*j się udzielasz? Uważasz, że dużo to się nie odzywaj, proszę o kontakt tylko zainteresowanych. PS. 40% to akurat uczciwy układ, ja dawałem 50%. Nie denerwuj się. Mam prawo wyrazić swoją opinię. Takim postem pokazałeś jaki z Ciebie "Kulturalny" przedsiębiorca. Wiele przed tobą, ale z takim nastawieniem dużo nie osiągniesz, też jestem przedsiębiorcą i takich ludzi skreślam z miejsca jeśli chodzi o jakąkolwiek współpracę. Zapamiętaj, że swoim wyglądem, charakterem i kulturą osobistą też zarabiasz i kreujesz wizerunek firmy ![]() RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - Toskan - 01-12-2015 04:35 @trybun z checia 'sprzedam' ci kontrakt za 10%.Mam nadzieje, ze wziales pod uwage podatki, ZUSy itp. Czekam na PW. RE: Podejmę współpracę, posiadam DG - imanust - 04-12-2015 13:42 (01-12-2015 04:35)Toskan napisał(a): @trybun z checia 'sprzedam' ci kontrakt za 10%.Mam nadzieje, ze wziales pod uwage podatki, ZUSy itp. Czekam na PW. @Toskan, jeżeli juz prowadzę działalność i mam z tego dochody - stać mnie na ZUS itd. od robienia drugiego biznesu nie muszę odprowadzać już ZUS-ów. Wystarczy, że wpiszę sobię dodatkowe pole do PKD, czyż nie mam racji ? Przytoczę Ci cytat: Cytat:Podczas rejestracji działalności gospodarczej przedsiębiorca wypełnia druk CEIDG-1. W podpunkcie 6.3 może wpisać 9 kodów PKD, zaś jeśli chce zadeklarować ich więcej, musi dołączyć druk załącznika CEIDG-RD. Nie ma ograniczeń co do PKD – przedsiębiorca może podać ich dowolną liczbę, mogą być z zupełnie odrębnych, a nawet potencjalnie sprzecznych ze sobą branż. Więc, jeśli mam dostawać 10% od każdego tylko za to, że mam DG to wchodzę w to śmiało! |