problemy prawne za filmiki? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: problemy prawne za filmiki? (/Temat-problemy-prawne-za-filmiki-124537) |
problemy prawne za filmiki? - Xers - 22-11-2015 22:34 http://www.tvn24.pl/slascy-cyberpolicjanci-poszukuja-oszustow,596621,s.html co o tym myślicie? czy za fake filmy/pliki też możemy mieć problemy? RE: problemy prawne za filmiki? - yahoo - 22-11-2015 22:50 oczywiście, że możecie janusze biznesu, przecież jesteście oszustami. do typa się dobrali, bo wszedł na chodliwy temat i musiał sporo na tym zarobić. także smarujcie już dupy xD RE: problemy prawne za filmiki? - gregor1985 - 29-11-2015 20:08 Niestety sytuacja podchodzi pod wyłudzenie a na to są odpowiednie paragrafy. RE: problemy prawne za filmiki? - aero2 - 29-11-2015 23:37 @[gregor1985] A jeśli w fake playerze zastosuje się PPI, osoba nie traci pieniędzy pobierając i instalując, to też nielegalne? RE: problemy prawne za filmiki? - prololex - 01-12-2015 07:49 Wszystko jest nielegalne, a z czegoś trzeba żyć RE: problemy prawne za filmiki? - Lajkus - 01-12-2015 08:17 Po pierwsze to zależy czy była dodana stopka z cena i czy napisaliscie gdzieś np TVP/TVN itp. Taka rada, w internecie nie jesteśmy anonimowi tak jak byśmy chcieli TOR comeBack !! RE: problemy prawne za filmiki? - asiorek - 01-12-2015 09:04 (29-11-2015 23:37)aero2 napisał(a): @[gregor1985] Nie obraź się czy cuś. Ale masz widzę, nawet większy staż na tym forum niż ja. A czasem zadajesz takie pytania, że się zastanawiam czy to aby na pewno jesteś ty Jeśli oferujesz komuś jakiś njus z filmem o tej tematyce, a tak naprawdę gość dostaje to tylko w 90 % to trochę nie tak chyba jest ? Postaw sie sam w takiej sytuacji. Szukasz cały dzień jakiegoś filmu, w końcu trafiasz na stronę jakiegoś Janusza, a tam co? Jedynie pobiera Ci się jakiś syf śmiecący pc'ta a filmu jak nie miałeś tak nie masz. Nie czujesz się oszukany ? Jak by nie patrzył dalej można by było raczej to podciągnąć pod wykorzystanie w celu korzyści majątkowej, czy jak to się tam nazywa.. p.s Mam nadzieję, że choć troszkę racji jednak w tym miałem... RE: problemy prawne za filmiki? - RevaN - 03-12-2015 14:05 Nie ufać TVN! RE: problemy prawne za filmiki? - chomik3 - 03-12-2015 15:21 Facebook blokuje możliwość spamienia, policja dobiera się do dupy spamerom, wysokie grzywny i możliwość pójścia do pierdla... coś mi się wydaje, że nasza mała społeczność się skurczy |