Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl (/Temat-Adsence-Umiesc-kod-reklamy-w-witrynie-gmail-pl-124509) |
Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - DonLupin - 22-11-2015 18:20 ,, Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl ,, Proszę o pomoc inaczej nie będę miał sprawdzonego konta AdSence co kwalifikuje się na brak wypłaty Witamy w AdSense Twoje konto jest teraz sprawdzane. Możesz nam to ułatwić, konfigurując w witrynie reklamy. Kliknij poniższy przycisk i wykonaj ostatnie wymagane działania: Jednostka reklamowa została utworzona Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl Lub prześlij ponownie aplikację przez inną witrynę RE: Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - asiorek - 22-11-2015 18:21 Masz wrzucić na swoją stronę kod z ich reklamami jak dobrze rozumiem Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - DonLupin - 22-11-2015 18:28 Czyli specialnie mam zakładać swojego bloga? No załozmy mam tego bloga i co dalej Jestem kompletnie nowy w tym Aha czyli bez tego nie zaaceptuja mi konta tak? RE: Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - asiorek - 22-11-2015 18:32 Nie wiem. Nie bawiłem się z adsense. Ale z tego co tu wrzuciles to na to wygląda.. ;D Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - DonLupin - 22-11-2015 18:34 ,, Fragment kodu HTML na dowolnej stronie zatwierdzonej witryny, który wyświetla reklamy w określonym układzie i formacie. ,, Jak mam to zrobic? Adsence - Umieść kod reklamy w witrynie gmail.pl - piotrekprorok - 23-11-2015 21:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |