Poradnik Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady (/Temat-Jak-przerzucic-swoje-fp-na-drugie-konto-bez-czasowej-blokady-124481) |
Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - skorzany85 - 22-11-2015 10:55 Witam. Możliwe, że ktoś z Was, kto posiada większą ilość fanpage spotkał się z takim problemem, że podczas przenoszenia fp przykładowo z real konta na fejka po kilkunastu przeniesieniach wskakuje weryfikacja, żeby wybrać np lwa a po kilku kolejnych komunikat w stylu: Próbujesz zbyt często, poczekaj i spróbuj ponownie(czy jakoś tak). I wtedy trzeba czekać jakąś godzinkę, zanim można przenosić dalej. Przypadkiem odkryłem co zrobić, żeby to ominąć. Więc robię to tak: Wbijam na drugą przeglądarkę, czyszczę w niej całą historię, wyłączam, rozłączam neta (zmiana IP) włączam neta, włączam wyczyszczoną przeglądarkę i mogę przenosić dalej Możliwe, że któryś krok można pominąć, sprawa jest banalna ale nie wszyscy o tym mogą wiedzieć, więc jak przyda się chociaż jednej osobie, to dobrze Nie widziałem nigdzie takiego tematu, jeśli był, to do kosza. RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - kazik0o - 22-11-2015 16:17 Z czego masz neta? Nie każdy ma zmienne IP RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - skorzany85 - 22-11-2015 22:41 No ja mam neta na kartę na PC Nie wiem, czy trzeba przy tej akcji zmieniać IP, ja to robię, może wystarczy przeglądarkę zmienić albo jak się ma jedną to wyczyścić historię + ciasteczka i odpalić na nowo. W każdym razie mi to pomogło a i znajomy, który ma ponad 100 fp też o tym nie wiedział i się trudził przy przenoszeniu fp jak mu spadał ban na konto, więc postanowiłem się tym sposobem podzielić. RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - mlody16918 - 22-11-2015 22:49 Lepszą metodą jest umiar i rozkładanie tego w czasie. Ja miałem sytuacje gdzie przeniosłem ze 100 fp wszystko ładnie pięknie a na 2 dzień weryfikacja na każdym z kont - facebook stwierdził, że ktoś włamał się na konto RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - surfer0700 - 22-11-2015 22:54 Zmiana IP nic nie da. Trzeba sensownie rozłożyć to w czasie. Ja ostatnio sprzedałem 15 fanpage i przenosząc prawa nie dość że miałem lwy do klikania, to później weryfikacja numerem i znajomymi. Więc wszystko należy robić z umiarem. Przenieść kilka fanpage, poczekać, znowu przenieść kilka itd. RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - skorzany85 - 24-11-2015 22:03 (22-11-2015 22:54)surfer0700 napisał(a): Zmiana IP nic nie da. Trzeba sensownie rozłożyć to w czasie. Ja ostatnio sprzedałem 15 fanpage i przenosząc prawa nie dość że miałem lwy do klikania, to później weryfikacja numerem i znajomymi. Więc wszystko należy robić z umiarem. Przenieść kilka fanpage, poczekać, znowu przenieść kilka itd. A widzisz, a ja nie robię z umiarem, nie czekam, przenoszę tą metodą 30fp w 5 minut bez żadnej weryfikacji. RE: Jak przerzucić swoje fp na drugie konto bez czasowej blokady - mysc - 25-11-2015 21:36 Jeżeli faktycznie wystarczy usunąc tylko cookies, to bardzo przydatne odkrycie Daje reputa i sprawdzę przy nabliższym dodawaniu wiekszej ilości kont |