Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara (/Temat-Od-drobnych-zlecen-do-biznesu-Deidara-124471) Strony: 1 2 |
Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 21-11-2015 23:31 Siema !
Witajcie userzy Może na start trochę o mnie Mam na imię Dawid mam 17 lat i na forum w sumie jestem już od roku ale zacząłem coś zarabiać dopiero niedawno tzn. niedawno wpadł za to jakiś hajs ;p Wydaję mi się że wszystkie wcześniejsze moje próby nie wypaliły z powodu mojej determinacji, ale teraz mam swój cel i motywację i nie będę rezygnował nawet jak będzie jakiś gorszy dzień. Pierwsze pieniążki wpadły za sprzedaż bitcoin wyszło mi to aż 2 zł !! Szukałem pracy w realu i znalazłem Otrzymałem dzień próbny na myjni samochodowej, niestety 7 dni w tygodniu 12 godzin dziennie. Ale myślę sobie trudno ponad 2k na miesiąc wpadnie a nigdzie nie będę miał pracy gdzie za 2 godziny będę dostawał fortunę. Ale niestety pech chciał tak nie inaczej, robiłem jak idiota ale ktoś tam miał jakiś problem no i nie wyszło ;p Nie szczęśliwy wróciłem do domu ale dostałem kopniaka motywacji i stwierdziłem że trudno nie ta to i inna praca ^^. Nic ciekawe z ogłoszeń nie znalazłem to wbiłem sb obadać forum, i chciałem sprzedać konto amf dzięki czemu zauważyłem że można naprawdę coś urobić w necie (niestety konta nie sprzedałem do dziś haha). Dobra koniec tej lektury ^^
Na czym zarabiam ? Na różnych drobnych zleceniach typu konta fb czy gmail itp. Czasem jakieś podlinkowanie czegoś. Może nie wiele ale poświęcając na to czas idzie na tym zarobić. W planach mam dużo M.in. zarobek na yt, skracanie, a przedewszystkim opcje binarne Cel jaki sobie wyznaczam to 350 zł do 3 grudnia ( inwestuję to w opcje )
Co dziś zrobiłem :
Codziennie będzie się powtarzać mniej więcej to samo aż do czasu opcji ;p
Wstałem o 11 rano i jakoś od 11:30 zacząłem robić konta do godziny 21 niestety facebook nie jest przyjazny dla mnie to tych kont znowu tak dużo nie mam . Sprzedałem 2 konta po 50gr. Co planuję na jutro :
Dokończyć 2 zlecenia na konta tj. 11 kont po 100 znaj. każde i 5 kont po 100 znajomych każde. Zrobić kilka kanałów na YT i pobrać troche filmików ^^. A także zacząć zlecenie na 22 konta po 100 znajomych.
Cel : 40/350 zł - 39 zł miałem na PP ( zostało jeszcze 12 dni) Dziennik ma na celu zmotywować mnie a może i kogoś innego Zapraszam również do sklepiku ^^. PS. Piszcie jakieś porady co do estetyki dzienniczka RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - mateusz2045 - 21-11-2015 23:51 O powodzenia. Jesteś zielony w opcjach ? Najpierw na demo by wypadało pograć. RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 21-11-2015 23:57 Nie jakieś doświadczenie już mam Grałem jakiś czas na demo ;p Wiem robię depozyt na topoption na 350 zł tak jak napisałem i proszę o otworzenia konta demo najpierw ^^ RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - mateusz2045 - 22-11-2015 00:13 Ok, mam nadzieję, że coś ugrasz RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 22-11-2015 00:29 Dzieki wielkie Też mam nadzieje ^^ RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 22-11-2015 01:31 Poszły jeszcze w nocy 3 konta gmail z YT
Cel : 46/350 zł ciągle do przodu ! RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - vanillahajs - 22-11-2015 02:56 oooo Powodzenia ! Przyjąłbyś zlecenie 50 zweryfikowanych tel kont gmail ? zapłace 50 groszy od jednego RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 22-11-2015 03:29 Dzieki Raczej nie ponieważ konta schodzą mi czasem w cenie 2,5 zł. Można ponegocjować ale napewno taniej niż 1,5 zł nie zejdę ;p Bo jak weryfikację tel na fb można obejść to tu trochę trudniej ;p RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - deidara3210 - 22-11-2015 22:58 22/11/2015
Dziś nie zrobiłem praktycznie nic... 3 konta może. Gorszy dzień, ale zlecenie jedno zakończone dziś Jutro biorę się do roboty poważnie ^^ Ps. I porobiłem troche spamiku dziś subami ale... na 500 UU ponad 0 leadów ;( Cel : 56/350 zł. ( z dnia na dzień przybywa, zostało 11 dni ). RE: Od drobnych zleceń do biznesu - Deidara - dzejkobs - 23-11-2015 08:34 Powodzenia Jak będziesz to wbij na GG dogadamy się co do kont |