Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! (/Temat-Clix-Sense-odpowiedzi-na-ankiety-124274) |
Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - Jusinek - 18-11-2015 10:51 Witajcie Zauważyłem, że sporo ankiet powtarza się u nas, zarabiających z Polski Założyłem ten temat aby, osoby które im zaliczyło ankietę opisały ją i powiedzieli jakie udzielili odpowiedzi na pierwsze parę pytań Mile widziane też odrzucenia od ankiety i wiedzieć czego unikać Pokaże Wam jeszcze jak można ułatwić sobie sprawdzanie reklam Tworzymy sobie zakładki w przeglądarce (linki do ankiet się nie zmieniają) u mnie tak to wygląda [attachment=3402] Zapraszam użytkowników Clix Sense do śledzenia! o 10:30 wpadła mi ankieta o ochronie drewna. 20 lat, mężczyzna, zgadzamy się na początku z pytaniami co do ochrony drewna, a potem już z górki Przed chwilą miałem ankietę za 1,50$ z wtyczki 1995 rok, mam prawko, od ponad roku, napisałem 5 lat, nie zaliczyło RE: Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - wichos69 - 18-11-2015 16:42 Ale to, ze Polska moze zostać całkowicie wykluczona z ankiet za takie działania to Ty wiesz? RE: Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - luke255 - 18-11-2015 17:23 Dokladnie tak jak napisal kolega wyzej, wydaje mi sie ze najsensowniejszym (i najkorzystniejszym) rozwiazaniem dla wszystkich polskich uzytownikow clixsense bedzie zamkniecie tematu. Praktycznie w kazdej ankiecie w ktoryms momencie musimy zgodzic sie z ich polityka (regulaminem) ktora miedzy innymi mowi o tym, ze jakiekolwiek udostepnianie materialow zawartych w ankietach takich jak trailery, reklamy, pytania grozi potencjalnie dosc powaznymi konsekwencjami natury prawnej, o banie na clixsense nie wspominam nawet bo to mi sie wydaje oczywiste. Jako ciekawostke dodam ze raz podczas wypelniania ankiety spotkalem sie ze wzmianka w regulaminie (ktory musimy zaakceptowac aby ankieta nas dalej puscila) ze w przypadku udostepnienia czegokolwiek z tej ankiety zgadzamy sie na obciazenie sie kara bodajze 10 000 $ Clixsense to naprawde potezny, miedzynarodowy biznes i tego typu akcje moglyby realnie zagrozic polskim uzytkownikom Pozdrowienia RE: Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - Jusinek - 18-11-2015 23:18 Przepraszam, nie wiedziałem o tym, zgłaszam już Clix Sense, odpowiedzi na ankiety! - MaLiN - 18-11-2015 23:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |