Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356)
+--- Wątek: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION (/Temat-SZUKAM-Nabijanie-viewsow-na-YT-i-DAYLIMOTION-124260)

[SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - DonWestbam - 17-11-2015 22:46

Istnieją jakieś sprawne darmowe stronki do nabijania wyświetleń ? Stronki boty programy obojętne mi, oby darmowe Smile
Nabijałem addmefastem ale wyświetlenia zdrowo uciekają i z przykładowo 500 nabitych rano robi się 5 .. Po 2 macra mi coś nie hulają bo malutko pkt nabija, w nocy mnie wywala i pkt się nie nabijają.. Może jakieś lepsze cuś do nabijania pkt istnieje Big Grin ?
Próbowałem też view2.be i też te wyświetlenia nie chcą za bardzo wchodzić, chociaż wydaje mi się że lepiej to działa od addmefasta.
Obu używałem tylko do YT.

Panie i Panowie pomóżcie coś, podpowiedzcie Big Grin

Reputy dam Big Grin

Z góry dziękuję Wink!

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - MoneyNinja - 18-11-2015 01:20

Dołączam się do pytania

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - flown - 18-11-2015 13:03

@[MoneyNinja] @[DonWestbam]
Vagex.com i YTmonster.net. Tego drugiego nie testowałem, ale pierwszy dodaje jeszcze ok 1/3 zamówionych wyświetleń.
QQTube masz pierwsze 1k punktów za darmo (czyli chyba 1 tys. wyswietlen po 30sek.).

AddMeFast polecam tylko do łapek, bo przy viewsach etc. filmy szybko padają.

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - DonWestbam - 18-11-2015 18:36

Malina, dziękuję bardzo. Zaraz zaczynam testy Big Grin

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - DonWestbam - 30-11-2015 00:00

Jednak uważam że vagex ytmonter i view2.be sa slabe ... 10% o ile nie mniej viewsow zostaje ..

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - Ven3 - 23-12-2015 23:59

hitleap.com lub otohits.net

RE: [SZUKAM] Nabijanie viewsów na YT i DAYLIMOTION - DonWestbam - 25-12-2015 16:33

no nie znałem, jeszcze dzisiaj zobaczę czy coś nabijają Wink Dzięki!