Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Traffic Monsoon - grzeszek10 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Traffic Monsoon - grzeszek10 (/Temat-Traffic-Monsoon-grzeszek10-124259)

Strony: 1 2

Traffic Monsoon - grzeszek10 - grzeszek10 - 17-11-2015 22:39

Traffic Monsoon - grzeszek 10 Dziennik

Cześć, jestem Grzesiek. Zakładam dziennik, aby przekonać innych, że można zarobić w sieci poświęcając niewiele czasu w trakcie dnia. Działam w trafficmonsoon.com od 12 listopada br. Na początek postanowiłem zakupić 24 Adpacki po 50$. Jednak Adpacki to nie jedyna droga zarobku.

GŁÓWNE ZAŁOŻENIA PROGRAMU:
- AdPack (pakiet) kosztuje $50 i wygasa gdy zarobi $55 ( 110%)
- Za każdy AdPack dostajemy 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu (Traffic Exchange Credits)
- Oglądając dodatkowe reklamy (ponad 10) dostajemy za każdą 1 punkt wymiany ruchu
- Należy raz na 24h obejżeć 10 reklam (trwających 20 sekund) innych uczestników programu aby otrzymywać zarobki z tytułu posiadanych AdPack'ów
- Zarobki na każdym AdPack naliczane są co 60 minut (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zysków.
- Zarabiamy aż 10% jako prowizję od wszystkich zakupów naszych osób bezpośrednio poleconych
- Dostępne procesory płatnicze to PayPal, STP (SolidTrustPay), Payza
- Wypłaty i wpłaty odbywają się natychmiastowo (instant)

Na początku mojej przygody z TM co ok. tydzień będę informował o sytuacji w TM, ilości adpacków, postępach w programie.

Moim planem na najbliższy okres jest całkowita reinwestycja zdobywanych środków.
Na początek screen z 12.11.2015r.
[Obrazek: image.jpg]

Link do rejestracji: https://trafficmonsoon.com/?ref=grzeszek10

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - grzeszek10 - 21-11-2015 22:33

Cześć, wczoraj minął tydzień odkąd działam w TM. W przeciągu tygodnia z reinwestycji uzbierało się na kolejne 4 paczki. Tak jak wcześniej planowałem, reinwestycji ciąg dalszy.

Zaznaczam, że w TM można zarabiać również bez własnego wkładu. Cash Link'ów nie brakuje.

[Obrazek: cashlinks.jpg]

Zachęcam do współpracy:

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - full2000 - 23-11-2015 19:39

Powodzenia! Idea

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - imanust - 25-11-2015 00:28

Powodzonka. Tak się zastanawiam jaki w tym sens ponieważ nigdy nie miałem styczności z TM i czy jest to po prostu łatwe czy jest gdzieś haczyk.

Jeżeli za każdą wydaną sumkę zarobie 10% bez ryzyka.
To czy inwestując 100 000 tysięcy dolców w jeden dzień
Czyli 2000 adpacków które generują 1$ na dzień
po 2 tygodniach wygeneruje 28 tyś $ za które kupie adpacki ( czyli 560 AD PACK)
Gdzie za kolejne 2 tygodnie wygeneruje 35 840 $ za co kupie adpacki (717)
To po 124 dniach od zakupu pierwszych adpacków zarobie 16 396$
Czyli z czasem będę zarabiał miesięcznie 4100 $
I załóżmy że 10 osób podpisanych pod moim refem zrobi tak samo
Będę juz zarabiał 8200$/msc
I po roku odkładania dolców zainwestuje kolejne kilkadziesiąt patoli i tak w kółko aż moje wnuki będą otrzymywały po 500 000$ co miesiąc?

Big Grin

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - Krechaman - 25-11-2015 02:28

(25-11-2015 00:28)trybun napisał(a):  Jeżeli za każdą wydaną sumkę zarobie 10% bez ryzyka.

Właśnie chodzi o to, że jest ryzyko.. O to w tym wszystkim chodzi. Możesz zarobić niewiarygodne kokosy, jak niektóre osoby tutaj na forum, tyle że w każdej chwili interes może się zwinąć. Dlatego na początku dążysz do wypłacenia wkładu własnego, a potem grasz na czysto już zarobionymi pieniędzmi.

Skąd masz te bzdury, że "bez ryzyka".

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - imanust - 25-11-2015 13:53

(25-11-2015 02:28)Krechaman napisał(a):  
(25-11-2015 00:28)trybun napisał(a):  Jeżeli za każdą wydaną sumkę zarobie 10% bez ryzyka.

Właśnie chodzi o to, że jest ryzyko.. O to w tym wszystkim chodzi. Możesz zarobić niewiarygodne kokosy, jak niektóre osoby tutaj na forum, tyle że w każdej chwili interes może się zwinąć. Dlatego na początku dążysz do wypłacenia wkładu własnego, a potem grasz na czysto już zarobionymi pieniędzmi.

Nie mam bzdur, nie znam się dlatego tak pomyślałem jak juz napisałem wcześniej byłoby to zbyt łatwe i się nie myliłem Tongue

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - mikuss - 25-11-2015 14:00

(25-11-2015 02:28)Krechaman napisał(a):  Skąd masz te bzdury, że "bez ryzyka".

posłuchaj wszelkich promotorów i ich uczniów - w ich reklamach TM to właśnie biznes bez ryzyka, zapewne miał styczność bądź czytał lub słyszał opowiadania tych osób

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - Zaperr44 - 25-11-2015 14:22

(25-11-2015 13:53)trybun napisał(a):  
(25-11-2015 02:28)Krechaman napisał(a):  

Nie mam bzdur, nie znam się dlatego tak pomyślałem jak juz napisałem wcześniej byłoby to zbyt łatwe i się nie myliłem Tongue

To najpierw się doinformuj i potem pisz bo przez przypadek możesz kogoś wprowadzić w błąd Smile

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - grzeszek10 - 27-11-2015 18:38

trybun, tak jak koledzy odpowiadali - ryzyko jest zawsze.

Kolejny tydzień od ostatniego wpisu i 5 paczek więcej. Z każdym tygodniem jestem w stanie uzbierać coraz więcej paczek, dla porównania w poprzednim tygodniu uzbierałem w czasie tygodnia na 4 Adpacki, teraz już 5. Sytuacja staje się coraz bardziej dynamiczna.

Zapraszam do współpracy.

RE: Traffic Monsoon - grzeszek10 - kubasz5 - 27-11-2015 20:34

Też zaczynałem od podobnej liczby Ad packów dokładnie od 25.
Po 4 miesiącach odrobiłem już wkład i dzięki strategii reinwestycji i wypłat zgarniam na czysto coś ponad 1000 PLN na miesiąc.
Mam ciągły układ ze sponsorem 50/50 i potencjalnym refom proponuje to samo Wink
Jak dla mnie wystarczy na waciki Wink