TrafficMonsoon - Wspólne początki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: TrafficMonsoon - Wspólne początki! (/Temat-TrafficMonsoon-Wspolne-poczatki-124242) |
TrafficMonsoon - Wspólne początki! - Fallriv - 17-11-2015 18:32 ZACZNIJ ZARABIAĆ ZE MNĄ W TRAFFIC MONSOON! Oferta dla osób, które coś już o Traffic Monsoon słyszały i chciałyby zacząć lub jeszcze się wahają Sam wszedłem w to dopiero około miesiąc temu, sporo się uprzednio o tym dowiadując. Zainwestowałem sporo czasu i troszkę pieniędzy by upewnić się, że ma to sens i w to wejść, a teraz chętnie się z Tobą wszystkim podzielę w zamian za rejestrację z reflinka. Moje obecne statystyki: Nie są to kokosy jak u niektórych, ale masz pewność że nic nieukrywam - tak naprawdę startujemy z podobnego poziomu, zacznijmy więc zarabiać razem Po rejestracji otrzymasz ode mnie: -Dokładne wyliczenia ILE ZAROBISZ w danym okresie czasu (np. po pół roku) inwestując dowolną wybraną przez Ciebie kwotę. Bez ściemy i czarowania. -Materiały wideo, które pokażą Ci krok po kroku, jak poruszać się po Traffic Monsoon, jak się zarejestrować itd. -Jak zarabiać, jak tworzyć kampanie reklamowe Itd. -Gotowy System oraz Strony Do Promowania Traffic Monsoon na własną rekę! I nie tylko, bo jest tam także gotowy system do innego programu Partnerskiego. -Jestem też grafikiem, mogę wykonać dla Ciebie bannery i tak dalej Podsumowując: Nie oferuje tutaj konkretnych pieniędzy za rejestrację, ale uwierz że materiały, które ode mnie otrzymasz są warte trochę grosza Nie udostępniam tutaj poradników, które są czyjąś własnością - wszystko legalnie i poprawnie! Zapraszam do stałego kontaktu i do wspólnej "zabawy" Jestem już wieloletnim użytkownikiem tego forum (choć się za wiele nie udzielałem) także nie bój się, nie będzie wtopy Moje gg: 5845393 lub e-mail na PW (lub facebook). Pozdrawiam! Ps. Mam nadzieję, że nie złamałem żadnego punktu regulaminu - jeśli nie ten dział, to proszę uprzejmie o nie banowanie, a o przeniesienie RE: TrafficMonsoon - Wspólne początki! - Fallriv - 09-12-2015 14:46 Obecne zarobki: Zaprosiłem brata do zabawy, dzięki temu mamy 10% zwrotu jakby z jego zakupów. Jest to dobry pomysł, jeśli zamierzacie wejść w TM i znacie kogoś, co także byłby zainteresowany - zacznijcie razem, wyjdzie taniej Mam jeszcze kilka sposobów ma zmniejszenie kosztów i szybsze rozwijanie tego biznesu - zapraszam do współpracy! RE: TrafficMonsoon - Wspólne początki! - tomek019 - 11-12-2015 16:43 (09-12-2015 14:46)Fallriv napisał(a): Obecne zarobki: brata ? a mieszka w tym samym domu ? bo niestety jesli tak to po jakims czasie bana dostaniesz... a generalnie widze ze Twoim programem Partnerskim do promowania jest AIOP ($11,40/miesiecznie) ? i masz juz tam jakichs poleconych ? RE: TrafficMonsoon - Wspólne początki! - Fallriv - 11-12-2015 19:24 Nie mieszkam z bratem, spokojnie To już dawno nie te czasy hah AIOP używam, ale póki co średnio to skuteczne i chyba zrezygnuje - postawie sobie z czasem po prostu bloga i własne landing page. Nie jedną stronę i biznes w necie już ogarniałem. Swoją drogą jestem grafikiem - mogę pomóc także z banerami reklamowymi itd. na traffic monsoon swoim reffom RE: TrafficMonsoon - Wspólne początki! - Fallriv - 28-12-2015 16:04 Dziesięć paczek wjechało Fajne to jest, że z każdym kolejnym adpackiem wszystko idzie coraz szybciej. Ehh zazdroszczę tym co weszli w to rok temu No, ale lepiej późno niż wcale! TrafficMonsoon - Wspólne początki! - surfer0700 - 02-03-2016 11:01 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |