![]() |
Darmowe rzeczy od Zapals - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe rzeczy od Zapals (/Temat-Darmowe-rzeczy-od-Zapals-124201) |
Darmowe rzeczy od Zapals - urban07 - 16-11-2015 21:24 Ten temat cieszy się dużą popularnością, więc w tym wpisie znajdziecie podstawowe informacje na temat Zapals ![]() W sklepie internetowym zapals.com raz na jakiś czas rozdają różne przedmioty całkiem za darmo. Jednak zwykle promocja dotyczy nowych kont, ale bez problemu można założyć ich kilka ![]() Pod tym linkiem znajdziecie aktualnie trwające promocje: http://www.zapals.com/free-gifts.html Jeśli chodzi o darmowe rzeczy, to będziemy mieli podaną dokładną instrukcję jak "zakupić" je za darmo. Czasem warto rozważyć też inne produkty o cenie sporo niższej niż zwykle. Uwaga! Te darmówki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, więc jak tylko zobaczycie coś za darmo, bez informacji, że promocja zakończona, to klikać bez zastanowienia ![]() Wszystkie zamówienia z Zapals do mnie doszły, chociaż czasem trzeba na nie trochę poczekać, gdyż idą z Chin. Nie słyszałem jeszcze, żeby komuś nie przyszła paczka z tego sklepu. Przykładowe produkty będące wcześniej w promocji(za darmo lub po znacznie obniżonej cenie): Kod: - Kabel AUX(Jack - Jack)($0) RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - WazzaP - 16-11-2015 21:30 Nie wiem czy tylko u mnie, ale ta strona strasznie laguje, nie da się złożyć zamówienia :-P RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - urban07 - 16-11-2015 21:32 @up Jak tysiące ludzi naraz chce zamówić to tak się dzieje ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - asiorek - 16-11-2015 21:38 strona legitna czy jakiś fejk ? ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - urban07 - 16-11-2015 21:48 Nie wiem w sumie - zobaczymy ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - Polsky - 16-11-2015 22:25 ciekawe co z tą paczką mogą jeszcze dosłać ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - urban07 - 16-11-2015 22:45 @up Raka. ![]() A tak na serio, to pewnie jakieś ulotki czy cuś. RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - rachman - 16-11-2015 23:56 Raka? Się nie śmiej jakiś terrorysta przeczyta i wpadnie na prosty pomysł jak wybić pół młodzieży w europie ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - i3olo - 17-11-2015 22:17 Już nie da się zamówić niestety ![]() RE: Darmowy kabelek usb z darmową przesyłką - urban07 - 17-11-2015 23:19 @up No niestety szybko zeszły :/ Dlatego gratulacje dla tych, którzy upolowali ![]() |