Co dostajemy w raporcie od pozycjonera? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Co dostajemy w raporcie od pozycjonera? (/Temat-Co-dostajemy-w-raporcie-od-pozycjonera-124193) |
Co dostajemy w raporcie od pozycjonera? - dawkos23 - 16-11-2015 20:15 Witam, załóżmy zamawiam u kogoś wykonanie dodania url mojej strony do 50 profili. To potem w raporcie otrzymuje strony, na ktorych sa te profile i gdzie sa umieszczone linki? RE: Co dostajemy w raporcie od pozycjonera? - zbyszeq - 16-11-2015 21:10 Dostajesz linki + passy do kont + passy do emailow. Ja tak bynajmniej dostałem korzystając z paru usług na seo clerks RE: Co dostajemy w raporcie od pozycjonera? - nitram - 16-11-2015 23:11 przed zakupem możesz zapytać co dostaniesz przecież, każdy raport-potwierdzenie może wyglądać inaczej. |