Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Skracacz - problem, czy mój czy inny - blokuje - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Skracacz - problem, czy mój czy inny - blokuje (/Temat-Skracacz-problem-czy-moj-czy-inny-blokuje-124075)

Skracacz - problem, czy mój czy inny - blokuje - trupioblady - 14-11-2015 14:01

Witajcie. Jak w temacie - mam problem. Chodzi o to, że każdy skracacz co używam pada. Po kilku minutach zazwyczaj. Teraz skracacz, którego używałem - nie działa w ogóle - chyba domenę zablokowali. Stworzyłem więc własne skracacze, jednak została zbanowana cała domena. Za drugim razem podobnie - ze 3 subdomeny podziałały, potem blokada całej domeny. Ma ktoś jakiś pomysł? Jak zrobić własny skracacz, aby były banowane tylko subdomeny?

RE: Skracacz - problem, czy mój czy inny - blokuje - rozekrr - 14-11-2015 14:08

W strefie wtajemniczonych jest skrypt pod własny skracacz. Ewentualnie skorzystaj z tych oferowanych przez serwisy sub sms, trzeba próbami robić.

RE: Skracacz - problem, czy mój czy inny - blokuje - trupioblady - 14-11-2015 14:16

No właśnie robiłem własne. Miałem nie tylko xxx.pl/xxx ale tez na subdomenach. Poszły całe domeny.