Kasa za Rejestracje w grach ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kasa za Rejestracje w grach ? (/Temat-Kasa-za-Rejestracje-w-grach-124034) |
Kasa za Rejestracje w grach ? - kredson - 13-11-2015 17:30 Witam jako że posiadam kanał na Youtube dostałem cos takiego jak reflinki czyli rejestracje w grach za pieniadze
Osoby chetne ktore chca troche zarobic Zapraszam na GG : 1205595 tam wszystko obgadamy i powiem co i jak szukam osob ktore beda robiły reflinki i bede im płaci 50% z zrobionych reflinki czyli rejestracji w grach moje wyciągi z miesiąca RE: Kasa za Rejestracje w grach ? - Make it - 13-11-2015 18:00 Więc mamy tu przykład typowego wyzyskiwacza 1 serwis to gameflow 2 zapłaci dopiero jak jemu zapłacą 3 każdy może zrobić sb konto i reflinki i dostawać 100 % zamiast 50 % Bo od działania samotnego to jedyna różnica , czyli bbrak pozytywnych aspektów w kwesti współpracy z tym panem chyba zze chcecie komuś za free 50% oddawać RE: Kasa za Rejestracje w grach ? - NovoLex - 13-11-2015 18:17 (13-11-2015 18:00)Make it napisał(a): Więc mamy tu przykład typowego wyzyskiwacza Troszke sie mylisz co do tego pana bo 3 miechy temu robiłem mu refy i zapłacił bardzo dobrze tez na poczatku sie bałem ze nie zapłaci ale zaplacil jak jemu wyplacili Polecam RE: Kasa za Rejestracje w grach ? - Make it - 13-11-2015 18:36 Czyli chwalisz sie tym że oddałeś mu 50% za darmo ? czy nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi RE: Kasa za Rejestracje w grach ? - kredson - 13-11-2015 18:41 Temat do zamknięcia już nie potrzebuję więcej ludzi. mam już wystarczająca ilośc Kasa za Rejestracje w grach ? - Klin - 13-11-2015 19:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |