Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne (/Temat-Podatek-shorte-st-MyPayingAds-TM-i-inne-124004)

Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - obik69 - 13-11-2015 00:32

Czesc,
meczy mnie bardzo sprawa podatkow, chcialbym sie dowiedziec jak moge rozliczyc podatek z shorte.st co wpisac przy rozliczeniu (pisalem do supportu i kazali pisac do US) co raczej mi sie nie usmiecha zabule 100 zl za pismo a nie dowiem sie za duzo.
Shorte nie daje umowy o dzielo wiec co w takim przypadku? musze zalozyc dzialanosc?

A jak wyglada sprawa
Revsharow, na jednych zyskalem na niektorych stracilem i jestem na minusie czy musze to wpisywac w zeznanie? i jak to wogole rozliczyc jak bede mial +++?

I kwestia mam 100% refbacku z TM i jak to rozliczyc ..
no masakra powiem Wam ... kilka groszy zarobic a wiecej zapierdolu z podatkami ... kpina ..

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - twardy - 13-11-2015 01:36

Z revshare'ow rozliczasz sie tylko z zysku, 18% od tego. A shorte to nie wiem, najprawodpodobniej 'inne zrodla dochodow' w PIT?

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - rekki - 13-11-2015 11:04

Ja wrzucam zarobki jako "inne" w PIT37.

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - nicooo - 13-11-2015 11:17

http://zarabiam.com/Temat-Podatki-Jak-sie-rozliczyc-z-zarobkow-przez-internet-Jak-sie-rozliczyc-z-uploadu-38927 Smile

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - obik69 - 13-11-2015 11:25

Moze wypowie sie ktos z tym shorten kto mial z tym stycznosc

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - obik69 - 13-11-2015 13:09

Czyli jak zarobie z shorte z 1500 dolcow to msze dzialalnosc zakladac czy jak . bo skoro miesiecznie mam staly dochod z tego.. I nie wiem czy warto dalej sie bawic w to czy nie

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - obik69 - 13-11-2015 14:50

nikt nie pomoze ;( kurde a to dosc pilna sprawa stoje w miejscu i nie wiem czy shortowac linki Sad

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - Money. - 13-11-2015 15:02

Wszystko zarobisz z każdego serwisu wrzucasz w "Inne źródła dochodów" w picie.

RE: Podatek, shorte.st, MyPayingAds, TM, i inne - obik69 - 13-11-2015 17:00

Ok, dobra ale zalozmy zarobie 3000zl oni moga to sprawdzic i okaze sie ze musze dzialanosc zalozyc i mi kare je.bna?