![]() |
Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Komputer ścina się zaraz po włączeniu (/Temat-Komputer-scina-sie-zaraz-po-wlaczeniu-123856) Strony: 1 2 |
Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Sahya - 10-11-2015 18:20 Witam. Dzisiaj siadam, odpalam kompa i myślą sobie - zarobię dzisiaj trochę kaski ![]() Odpalam przeglądarkę i nic.. Okazuje się że NIC nie mogę zrobić i widzę tylko kółeczko obok kursora. Po jakimś czasie pojawia się małe okienko i jest napisane: Microsoft Windows przestał działać (czy jakoś tak). Czy ktoś wie w czym rzecz i jak to naprawić? RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Scoobyx - 10-11-2015 18:29 Hmm czynników może być wiele od błędów systemowych po zepsuty dysk twardy. Jakie masz parametry PC'ta? Oraz pobierz HD Tune i wrzuć screena z zakładki "health". RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Sahya - 10-11-2015 18:39 (10-11-2015 18:29)Scoobyx napisał(a): Hmm czynników może być wiele od błędów systemowych po zepsuty dysk twardy. Jak mam pobrać ten program jeżeli nic na kompie nie mogę zrobić? :/ RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - BartekHelp - 10-11-2015 18:52 Mam podobnie na laptopie. Po włączeniu lub odblokowaniu z uśpienia pracuje kilka minut normalnie a następnie jest zacięcie. Ja czekam 5 minut i jest dobrze, może spróbuj poczekać ![]() RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - notoDDOSUJEMY - 11-11-2015 08:21 Danielek kurwo zajebie cie szmato jebana, sprawie ze twoje zycie stanie sie piekłem RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - daniel42na - 11-11-2015 09:09 Prosze inych czlonków administracji o nie kasowanie tej wiadomości wyżej i innych od tego człowieka który mysli że mnie tu jakoś obrazi albo nastraszy, w środe zgłaszam sprawe na policje o stalkinkg. Miło się będzie potem pisało przeprosiny i zlecało przelew na jakiś cel dobroczynny panie anonimowy. RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - kwl262 - 11-11-2015 09:53 Przyczyn może być dużo. Miałem kiedyś podobnie, jakiś syf mi się zainstalował i non stop miałem ram i procesor wykorzystywany na 100% co uniemożliwiało funkcjonowanie ![]() RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - KacperIvD - 11-11-2015 10:06 odłącz internet, nie włączaj przeglądarki, pobierz np. z telefonu "ComboFix" i przegraj na pc, przeskanuj i sprawdz czy się juz nie scina ![]() RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Kickster - 11-11-2015 10:23 Usunelo mi posta wiec napisze jeszcze raz. Sproboj odpalic kompa w trybie przywracania uslug katalogowych, przy wlaczaniu naciskaj F8 i wybierz taka opcje z listy. Potem uruchom narzedzie przywracania systemu jesli bedzie dzialac w miare. I modl sie o to zebys mial jakis sensowny punkt ![]() RE: Komputer ścina się zaraz po włączeniu - Sahya - 11-11-2015 11:43 Od razu napiszę, że mogę wszystko robić normalnie robić w trybie awaryjnym. Probowalem przywracania sytemu, nic nie pomogło Skanowalem AVG. Skan był w wierszu polecenia i przy każdym pliku pisało: "brak dostępu (czy jakoś tak). Jest OK" Ooook teraz odpalam kompa i wszystko ok. Ją nie wiem co było nie tak ale ważne, że działa ![]() |