Proxy, VPN Co polecacie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Proxy, VPN Co polecacie? (/Temat-Proxy-VPN-Co-polecacie-123839) |
Proxy, VPN Co polecacie? - GaCeL - 10-11-2015 15:57 Cześć, Ostatnio na FB zrobiłem pare złych rzeczy i słyszałem ze jak Polska policja zobaczy ze ktoś korzystał z proxy lub vpna to ma na to ze tak powiem wyj... Polecicie mi jakiś tani VPN lub proxy dodam ze mam słabego neta a mianowicie 8mb/s zależy mi na tym żeby net nie zwalniał mocno przy korzystaniu z proxy, vpna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Proxy, VPN Co polecacie? - Majka - 10-11-2015 15:59 Vpn HMA nie zwolni Ci wogóle, dodatkowo tysiące zmiennych IP. ok 40 zł na miesiąc, używam go już parę lat i sobie chwalę. Link w sygnaturce - zapraszam RE: Proxy, VPN Co polecacie? - flyhigh - 10-11-2015 17:39 Majka, mam takie pytanie tylko przepraszam za offtop, choć ktoś może będzie miał podobne wątpliwości. Jak to ma się do logowania na fejkowe konta na fb? Fejs nie wyskoczy z weryfikacją z powodu logowań z różnych miejsc na świecie po chwili? RE: Proxy, VPN Co polecacie? - GaCeL - 10-11-2015 18:02 (10-11-2015 17:39)flyhigh napisał(a): Majka, mam takie pytanie tylko przepraszam za offtop, choć ktoś może będzie miał podobne wątpliwości. Nie, nie wyskoczy BTW. Do zamknięcia, dzięki Majka RE: Proxy, VPN Co polecacie? - Giorgios - 10-11-2015 18:15 HMA ? a jak przyjdzie co do czego to sprzedają na psy logi nieźle wybrałeś haha RE: Proxy, VPN Co polecacie? - ar4 - 03-08-2016 12:30 Ktoś opisze jak to wygląda? 1. Kupuję pakiet VPN np. za 10 dolców. 2. Otrzymuję API czy adresy IP ? 3. Czy proxy posiadają takie parametry ip, port, user, pass ? Czy te IP jest stałe np. przez miesiąc czy za każdym razem się zmienia? |