Zarabiamy na RevShare! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiamy na RevShare! (/Temat-Zarabiamy-na-RevShare-123812) Strony: 1 2 |
Zarabiamy na RevShare! - TheTeemoMan - 09-11-2015 20:39 Witam.
To chyba mój pierwszy "poważny" dziennik. O zarabianiu w internecie trochę wiem, strasznie dużo o tym czytałem, ale doświadczenie moje jest mizerne. Na uploadingu kiedyś zbiłem 40PLNów w dwa miesiące, skracanie linków skończyło się po niecałym miesiącu, gdzie nie mogłem zebrać na wypłatę... Najwięcej wygrywam na bukmacherce jako, że kocham sport i po prostu lubię go obstawiać(ahh, te dreszczyki emocji podczas meczów ). Zainteresowałem się rynkiem HYIP, bo... jestem wygodny. Wiem, że tutaj muszę przede wszystkim sam zainwestować i ponieść jakieś ryzyko, by potem zbierać profity. Stwierdziłem, że zainwestuję na jednej z nowszych platform, ale takiej, żeby nie okazało się, że to zwykł SCAM. AdBulks wydaje się strzałem w dziesiątkę - jest ogarnięty admin, bardzo ładna szata graficzna, dość sporo użytkowników. ROI na poziomie 130% też mnie zadowala. Tutaj więcej o tym serwisie, zachęcam do rejestrowania się z refflinka! http://zarabiam.com/Temat-AdBulks-com-ROI-130-123798?pid=1368407#pid1368407 Ale wróćmy na Ziemię... Nie lubię tego robić, ale skoro robi to każdy, to nie będę gorszy. 09/11/2015 CO ZROBIŁEM? - wpłaciłem najpierw 21PLNów na próbę na PayPal(musiałem znowu ogarnąć jak to wszystko działa), przewalutowałem na 5$ i kupiłem pierwsze pięć paczek. - jak już zauważyłem, że wszystko działa sprawnie, to powtórzyłem czynność. - tym samym kończę z 10 paczkami jak na razie. - wyklikałem wszystkie reklamy PTC - wyklikałem też wszystkie tzw. "directory links", czyli reklamy(coś a'la bux). - zweryfikowałem sobie kartę płatniczą na PayPal, więc konto w 75% zweryfikowane. Ale niech nie liczą, że będę sobie zaśmiecał komórkę ich aplikacją. CEL NA LISTOPAD: 10/20 AdPacków Sam nie wiem czy to dużo. Zresztą walić, jak się nie uda tyle samemu tam zrobić, to zainwestuję jeszcze, więc cel na pewno spełnię. Zapraszam wszystkich do śledzenia tematu i rejestrowania się na AdBulks, świetna platforma, serio. Ave! RE: Zarabiamy na RevShare! - full2000 - 10-11-2015 21:37 Powodzenia ! RE: Zarabiamy na RevShare! - TheTeemoMan - 11-11-2015 11:05 Wczoraj nie dodałem posta, ale skupiłem się na obserwowaniu jak mi rośnie konto. Muszę pamiętać, żeby tu zaglądać codziennie i aktualizować dziennik...
11/11/2015 CO ZROBIŁEM? - pogadałem sobie na czacie! Teraz przynajmniej wiem, że żeby powiększyć procent dziennego Revenue Share, to trzeba mieć więcej paczek. Będę to miał na uwadze. Aha, no i muszę ich pochwalić, bo nie musiałem nawet 10 sekund czekać na odpowiedź, od razu odpisują. - wyklikałem PTC ads i directory links CEL NA LISTOPAD: 10/20 AdPacków Tak to na razie się przedstawia: (10-11-2015 21:37)full2000 napisał(a): Powodzenia ! Dzięki. RE: Zarabiamy na RevShare! - TheTeemoMan - 13-11-2015 19:09 13/11/2015
Robienie podsumowań codziennie jest bez sensu - bo i tak każdego dnia klikam wszystkie możliwe PTC Ads i Directory ADS, z których oczywiście są grosze. Najważniejsze jest to, że dziś uzbierałem na main balancie kwotę ponad dolara i kupiłem kolejnego AdPacka, choć już nie musiałem go wykładać z własnej kieszeni. Pniemy się do przodu, program jest świetny. CEL NA LISTOPAD: 11/20 AdPacków RE: Zarabiamy na RevShare! - DC1 - 17-11-2015 01:32 Podejrzane. Właściciel usunął konto na FB, usunęło wszystkim AdPacki i zwróciło część tej kwoty na reinwestowane konto. Masz jakieś informacje? Włożyłem w to trochę hajsu... RE: Zarabiamy na RevShare! - TheTeemoMan - 17-11-2015 21:13 No właśnie ja też i też się martwię... O dziwo admin dziś wrócił do grupy, ale na razie zero odzewu. Czekam do jutra i zacznę coś kombinować. Ktoś wie, czy da się jakoś odzyskać pieniądze zainwestowane przez PayPala? Słyszałem coś o opcji zwrotów czy reklamacji, nigdy tego nie robiłem i średnio wiem jak to działa. RE: Zarabiamy na RevShare! - Miedziany - 17-11-2015 21:35 (17-11-2015 21:13)TheTeemoMan napisał(a): No właśnie ja też i też się martwię... O dziwo admin dziś wrócił do grupy, ale na razie zero odzewu. Czekam do jutra i zacznę coś kombinować. Ktoś wie, czy da się jakoś odzyskać pieniądze zainwestowane przez PayPala? Słyszałem coś o opcji zwrotów czy reklamacji, nigdy tego nie robiłem i średnio wiem jak to działa. Składasz spór na pp ;d Zjeżdżasz na sam dół i po lewej masz 'Rozwiąż problem w Centrum rozstrzygania' i w to wchodzisz i klikasz w 'zgłoś problem' ;3 Nie ma za co ^^ RE: Zarabiamy na RevShare! - Krechaman - 17-11-2015 23:03 "Ogarnięty admin" To nie pomoże, jeśli program pada i nie ma przychodu (nie mówię oczywiście, że ten pada). Ja dalej rozglądam się za jakimś programem, bo na traffica nie mam kasy, a w HQ jak jest każdy widzi. Venture, Passive itd. jak na razie 100% na minusie jestem Powodzenia RE: Zarabiamy na RevShare! - DC1 - 17-11-2015 23:52 Warto składać ten wniosek? Odzyskam coś? RE: Zarabiamy na RevShare! - Bonezz - 18-11-2015 00:09 Oczywiście ze tak. W ciągu jakiś dwóch tygodni. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |